Meld je aan voor Driving Dutch Design 2021

Driving Dutch Design is op zoek naar talentvolle gedreven designers/start-ups.

Wil jij samen met andere talentvolle ontwerpers je zelfstandige beroepspraktijk succesvol ontwikkelen? Wil jij door nieuwe zakelijk inzichten de grenzen van je ondernemerschap verleggen? Wil jij tijdens een serie masterclasses en onder begeleiding van een coach serieus aan de slag met jouw studio? En ben je bereid om hier gemiddeld minimaal één dag per week in te investeren? Meld je dan nu aan!

Odoo CMS - een grote afbeelding

Aanmelden en selectie

Zondag 15 november 2020 is de laatste dag om je in te schrijven voor DDD21. Naast je contactgegevens vragen we je naar je motivatie en werk. Verder ga je akkoord met de deelnemersvoorwaarden. 

Katja Lucas (DDF) en Patrick Aarts Sen (BNO) nemen alle aanmeldingen zorgvuldig door en maken een voorselectie. Zit je daar bij dan nodigen we je uit voor een gesprek op 25 of op 26 november.  

Na deze kennismaking bepalen we de uiteindelijke selectie. Heb je je aangemeld dan hoor je uiterlijk 15 december van ons of je in 2021 kunt starten. Februari 2021 maken we de nieuwe lichting Drivers publiek.

Kosten

Deelnemers betalen 350 euro, plus  150 euro per extra persoon, ex btw.

Drivers zijn verder zelf verantwoordelijk voor reis- en out-of- pocketkosten én de bijdrage aan Bureau DDD ter voorbereiding op de DDW.

Driving Dutch Design is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het ondernemerschap.