Online voorlichting WBSO

Voer jij een onderzoeksproject uit en wil je je research & development kosten verlagen? Maak dan gebruik van de fiscale innovatieregeling WBSO.

Heb je een bedrijf dat ontwikkelings- en/of onderzoeksprojecten uitvoert? En wil je je kosten voor research & development verlagen? Dan kun je misschien WBSO aanvragen, de fiscale innovatieregeling Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk. 

De WBSO vergoedt een deel van de (loon)kosten en uitgaven van je R&D-project. Je bedrijf draagt dan minder loonheffingen af. Ben je zelfstandig ondernemer? Dan ontvang je een vaste aftrek. Voor startende ondernemers is er extra voordeel.

 
 

Online voorlichtingsbijeenkomst

Op dinsdag 8 december is er van 15.30 - 16.30 uur een online WBSO-voorlichtingsbijeenkomst.

Je ziet hoe het aanvraagportaal eruit ziet en welke voordelen het biedt. Er is tijdens de presentatie ook gelegenheid voor het stellen van vragen via de chat.

Je kunt je tot en met 7 december aanmelden via onderstaande link naar het aanmeldformulier. Je ontvangt dinsdagochtend 8 december een Webex-link waarmee je kunt deelnemen.

Ben je lid van de BNO en heb je aanvullende vragen of vragen van andere zakelijke of juridische aard? Neem dan contact op met BNO Advies via zakelijkadvies@bno.nl of juridischadvies@bno.nl.