Open Call Ontwerp Platform Arnhem

Een speciale call van OPA om getroffen ontwerpers een steuntje in de rug te bieden: schrijf/ontwerp/film een artikel voor de OPA-website en ontvang 150 euro.

What's in a name: OPA wordt (mogelijk) gemaakt door en voor ontwerpers. Om de ontwerpers die door het Coronavirus inkomsten mislopen een steuntje in de rug te bieden, heeft OPA nu een speciale open call: 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Normaliter plaatst OPA op haar website artikelen van ontwerpers die tijdens een OPA-avond hun werk en visie hebben gepresenteerd. Nu zijn ze voor hun online magazine op zoek naar Arnhemse ontwerpers: naar jou.

Heb jij een baanbrekend project dat nu opeens on hold staat? Heb jij een inspirerende visie over hoe art & design het hoofd gaat bieden aan het Coronavirus? Heb jij in de eerste week van sociale isolatie al ontelbaar veel inspiratie opgedaan, die je graag met andere ontwerpers deelt?

Schrijf erover! Of ontwerp een infographic, teken het uit in een illustratie, vertel er over in een videopresentatie, etcetera. Het mag van alles zijn.

Zij plaatsen het in het online magazine van de OPA-website en bieden jou een vergoeding van 150 euro.