Open Oproep Salone del Mobile 2020

Ben je van plan om je werk komend voorjaar in Milaan te presenteren tijdens de Salone del Mobile? Vraag dan nu subsidie aan.

Ben je van plan om je werk komend voorjaar in Milaan te presenteren tijdens de Salone del Mobile? Dan kun je tot en met 27 november een subsidie aanvragen door via de hiervoor opengestelde Open Oproep Salone del Mobile 2020 een voorstel in te dienen.


Met deze open oproep wil het Stimuleringsfonds de kwaliteit van de Nederlandse ontwerpsector in Milaan presenteren en de internationale reputatie van de Nederlandse creatieve industrie versterken. Doel is ook om opgedane kennis en ervaringen te delen en om relevante internationale relaties tussen partijen op te bouwen en te onderhouden.

In de selectie van voorstellen wordt gelet op de mate waarin de presentatie zich onderscheidt in artistieke kwaliteit, presentatievorm en strategie.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Bijzondere samenwerkingsvormen

Je kunt een aanvraag indienen voor een individuele presentatie, maar de voorkeur gaat in deze open oproep uit naar voorstellen waarin bijzondere samenwerkingsvormen worden aangegaan of die gericht zijn op een groepspresentatie. 

Indienen

Voorstellen kunnen tot en met woensdag 27 november online worden ingediend via de website van het Stimuleringsfonds. 

Deze oproep is de enige mogelijkheid om van het fonds subsidie te ontvangen voor deelname aan dit evenement.