Open oproep Social Design Kalender

The Social Design Lobby roept social designers in Nederland op om zich op te geven voor de Social Design Scheurkalender 2022. De deadline is 9 juli 2021.

The Social Design Lobby roept social designers in Nederland op zich op te geven voor de Social Design Scheurkalender 2022, een overzicht van 52 verschillende Nederlandse Social Designers. De kalender is bedoeld ter promotie van de discipline. Zij laat de variatie binnen het vakgebied zien en de toegevoegde waarde van social design voor maatschappelijke uitdagingen. 


Het team van The Social Design Lobby zal een selectie van ontwerpers uit de open call uitnodigen om deel uit te maken van de kalender. Hierbij wordt rekening gehouden met de diversiteit van de inzendingen en de kwaliteit van het werk.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Meedoen

Ben je een social designer of maak je deel uit van een organisatie die met social designers werkt en wil je deel uitmaken van de Social Design Kalender? 

Stuur een mail naar hello@socialdesignlobby.com of meld je aan via deze link

Vermeld hierbij:

  • Je naam of de naam van je studio

  • Je afstudeerjaar 

  • Een omschrijving van je werkervaring (als je binnen een organisatie werkt) of jouw design studio.

  • Een korte omschrijving van jouw werk met korte toelichting op maximaal 3 projecten

De deadline om in te schrijven is 9 juli 2021.

Bijdrage

Meedoen kost 100 euro (ex. btw). Daarvoor krijg je:

  • Twee kalenders (op te halen in Eindhoven tijdens Dutch Design Week 2021)

  • Vermelding op The Social Design Lobby website

  • Vijf dagen in de scheurkalender

Over The Social Design Lobby

The Social Design Lobby (TDSL) is een bottom-up netwerk waarin het social design vak zich samen sterk maakt. TSDL informeert professionals uit andere sectoren over social design door inzicht te geven in wat het concreet kan betekenen. Deze professionals kunnen samenwerkingspartners, leveranciers, maar ook potentiële opdrachtgevers zijn. Alle social designers in Nederland kunnen zich aansluiten bij de lobby.