Oproep deelname economische missie Duitsland

Wil je zakendoen in Duitsland? Ga dan van 19 t/m 23 mei mee naar Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland roept creatieven op om deel te nemen aan een economische missie op het gebied van scheeps- en jachtbouw en de creatieve industrie.

Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, leidt het deel dat gericht is op de scheeps- en jachtbouw. Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, leidt het deel dat in het teken staat van de creatieve industrie.

De missie loopt parallel aan het werkbezoek dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen aan de deelstaten Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg van 20 tot en met 22 mei. Zij zullen aanwezig zijn bij enkele programmaonderdelen van de missie.

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van:

  • Scheeps- en jachtbouw (19 t/m 23 mei)

  • Creatieve industrie (20 t/m 22 mei)

Creatieve industrie

In de deelstaat Brandenburg bevindt zich de grootste en oudste media hotspot van Europa. De studio’s in Potsdam-Babelsberg staan synoniem voor media-innovatie en creativiteit.

Deelname aan de missie en het netwerkevenement opent een nieuw perspectief op de toepassing van immersieve mediatechnologieën, toont praktische gebruiksmogelijkheden en maakt visionaire ideeën tastbaar.

Aanmelden

De sluitingsdatum is vrijdag 5 april.

De bedrijven en kennisinstellingen die meegaan moeten binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan deze missie.

Kosten

Deelname kost 450 euro per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaal je 450 euro per extra deelnemer. Let op: iedere deelnemer moet zich apart aanmelden.

Reis-en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd om een reisarrangement samen te stellen.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marianne van Male  (projectleider economische missies) via marianne.vanmale@rvo.nl.