Publicatie The Driver te koop

Jaarlijks selecteren DDF, ABN AMRO en BNO 20 talentvolle ontwerpers voor Driving Dutch Design. De 'Drivers' van 2019 hebben een boek gepubliceerd over hun avontuur.

Naast de pitch en de expositie tijdens de Dutch Design Week heeft de lichting van 2019 ook een boek uitgegeven. In 'The Driver: Driving Dutch Design' stellen de ontwerpers zich voor, tonen ze hun atelier en delen ze anekdotes over hun deelname.

Ook helpen ze de lezer om creatief te worden door middel van 'Design Recipes'. Hoeveel theelepels koppigheid heb je bijvoorbeeld nodig voor een goed product? Ook blijkt dat het voor de Drivers niet altijd van een leien dakje gaat. In het hoofdstuk Failing Forward bespreken ze hun grootste tegenslagen en mislukkingen.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Publicatie The Driver

De publicatie is voor 22,80 euro hier te bestellen.

Coördinatie: Drivers Ilse Meulendijks (Studio Juxta) + Julie Thissen (the cyclist) Vormgeving: Drivers Thijs van Dalen + Frans van Ditzhuijzen (Studio Bureau), Ilse Meulendijks en Raoul Wilke (Studio Turbo)

Tekst: Tony Hoffa en Anna Ludwig
Illustraties: Aina Seerden (Studio Aina)

Drivers 2020

De 2020-editie van Driving Dutch Design is momenteel in volle gang met nieuwe ontwerpers die hun eigen draai aan het programma geven.

Over Driving Dutch Design

In katalysator programma Driving Dutch Design (DDD) helpen ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation (DDF) gedreven ontwerpers de volgende stap te maken in hun creatief ondernemerschap.