Spark Fasterclasses

Leer nieuwe vaardigheden met een reeks hands-on masterclasses van Spark design & innovation.

Eind augustus kun je meedoen aan de eerste Spark Fasterclasses: Sketching Basics en Whiteboard Skills. Voor 220 euro (excl. btw) leer in een workshop van één middag het whiteboard beter te gebruiken. Maak indruk met visuals. Presenteer en overleg effectiever door slim gebruik van o.a. pijlen, cartoons en fonts

De Fasterclasses worden in het Nederlands gegeven in groepen van maximaal 8 personen. Uiteraard corona-proof! Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Beide Fasterclasses passen binnen de NOW-2 scholingsverplichting.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Spark Fasterclasses

  • 19 augustus 13.30 - 17.00 uur: Sketching basics
    Leer in één middag de essentiële technieken om ideeën en concepten snel & effectief te visualiseren. pak de aandacht en overtuig de anderen door het toepassen van o.a. perspectief, lijndiktes, slagschaduw en arcering. 

  • 20 augustus 13.30 - 17.00 uur: Whiteboard skills
    Leer in een workshop van één middag het whiteboard beter te gebruiken. Maak indruk met visuals. Presenteer en overleg effectiever door slim gebruik van o.a. pijlen, cartoons en fonts.

  • 26 augustus 13.30 - 17.00 uur: Whiteboard skills

  • 27 augustus 13.30 - 17.00 uur: Sketching basics

Locatie

De Fasterclasses worden gegeven bij Spark design & innovation, Benjamin Frankinstraat 515, 3029 AC Rotterdam.

Trainers

De trainingen worden gegeven door Jeroen Sluijter en Maarten Timmer. Zij zijn beiden designers & visual communicators bij Spark design & Innovation.