Start 17e editie Dutch Design Awards

Maak jij als ontwerper, bedrijf of instelling het verschil? Schrijf je dan tussen 1 maart en 17 april 2019 in voor de Dutch Design Awards (DDA).

Dutch Design Awards (DDA) toont en beloont elk jaar het beste op het gebied van Nederlandse vormgeving. Het beste Nederlands ontwerp dat zich op meerdere vlakken weet te onderscheiden: door relevantie en impact op onze samenleving, maar ook door de mate waarin het zich verhoudt tot het eigen vakgebied. Van nieuwe cross-overs en samenwerkingen, tot vakmanschap en materialisatie, tot een prikkelende aanpak of aantrekkelijke vorm. 

Maak jij als ontwerper, bedrijf of instelling het verschil? Schrijf je dan in tussen 1 maart en 17 april 2019.

DDA kijkt uit naar een breed scala aan inzendingen, van gevestigde namen tot jong talent. Ontwerpen die de wereld veranderen, vormgeven en verbeteren. 

Nieuwe visuele identiteit

De nieuwe visuele identiteit van Dutch Design Awards en meer informatie over de wedstrijd, criteria, categorieën en organisatie vind je vanaf 1 maart op de nieuwe website.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Categorieën

Dit jaar kun je deelnemen in een van de zes hoofdcategorieën: Product, Fashion, Habitat, Communication, Design Research en Service & Systems.

Daarnaast kunnen jonge ontwerpers zich opgeven voor de Young Designer Award en dingen opdrachtgevers mee naar de Best Commissioning Award.