Tijdelijke extra bijdrage studiekosten voor zzp'ers

De reguliere bijdrage PPO is tijdelijk verhoogd naar 2/3 van de totale investering. Deadline aanvraag is 1 juli.

Werkenden in de culturele en creatieve sectoren kunnen sinds vorig jaar een beroep doen op Werktuig PPO voor co-financiering van permanente professionele ontwikkeling. De reguliere bijdrage van Werktuig PPO is 1/3 van de kosten, met daarnaast een eigen bijdrage van de werkende zelf en van de werk/opdrachtgever.

Tijdelijke verhoging

Momenteel hebben zzp’ers door de coronacrisis vaak geen opdrachtgever die wil of kan meefinancieren. In specifieke situaties kunnen we vanuit PPO tijdelijk een extra bijdrage leveren tot 2/3 van de totale investering met een maximum van 2.000 euro.

Deze mogelijkheid tot aanvragen van een extra bijdrage loopt tot 1 juli 2021. Wil je weten wat de maximale vergoeding is voor jouw ontwikkelplan? Vul dan snel het aanvraagformulier in!

BNO Academie

De subsidie is ook inzetbaar voor verschillende onderdelen van de BNO Academie.

Denk bijvoorbeeld aan een een coachingstraject. Een coach uit ons netwerk kan je helpen om op eigen kracht een concreet vraagstuk aan te pakken, bijvoorbeeld over leiderschap, persoonlijke drijfveren, communicatie, groei, sales en alle andere zaken waar jij als creatief ondernemer tegen aan loopt.

Heb je vragen over en/of problemen in je dagelijkse werkpraktijk en behoefte aan feedback? Gebruik de subsidie dan voor Intervisie. Met intervisie – in het Engels peer to peer coaching – leer je met vakgenoten om beter te worden in je werk.

Daarnaast hebben wij ook een groot en divers aanbod aan trainingen. Leer bijvoorbeeld beter onderhandelen met je klanten of leer de basistechnieken van goed projectmanagement.