YA, YA, YA!

Na een succesvol experiment starten we een nieuw jaarprogramma voor YA (Young Alumni). Lees hier meer informatie over het programma.
Odoo CMS - een grote afbeelding


Na een succesvol experiment heeft de BNO nu een jaarprogramma ontwikkeld voor de honderden studenten die ook dit jaar weer afstuderen aan de Nederlandse ontwerpopleidingen. YA biedt informatie, kennis, vaardigheden, een netwerk en een podium.

YA-deelnemers krijgen de mogelijkheid hun eindexamenwerk te presenteren tijdens de komende Dutch Design Week. Daarnaast maakt elke afstudeerder kans op publiciteit in ons magazine Dude. Net als de afgelopen paar jaar bevat de herfsteditie namelijk een special met het afstudeerwerk van dertig getalenteerde ontwerpers. Tijdens de Dutch Design Week organiseren we rond verschillende thema's matchmaking- en kennissessies. En vanaf november zijn er door het land maandelijks YA Hello-events. Elke YA-deelnemer krijgt bovendien een gratis jaarabonnement op Dude.

Met YA ontwikkelen starters zich in enkele jaren tot creatieve professionals. Het programma blijft toegankelijk voor iedereen die daar behoefte aan heeft, tot drie jaar na afstuderen, en wordt in samenspraak met de deelnemers door het jaar heen verder vormgegeven.

Ken je afstudeerders? Wijs hen dan op YA