#Nieuws

14.11.2023

Vouchers voor persoonlijk zzp-pensioenadvies

Zzp’ers in de culturele en creatieve sector kunnen via Oog voor Impuls een voucher aanvragen waarmee 75% van de kosten voor een onafhankelijk pensioenadviesgesprek worden vergoed.


Als zelfstandige professional zijn er talloze manieren om te sparen voor later, en de keuzes zijn niet altijd even makkelijk. Wanneer moet je beginnen, welke mogelijkheden zijn er, en hoe bepaal je wat genoeg is? Voor antwoorden op deze vragen kun je nu gebruikmaken van de speciale vouchers, beschikbaar voor zzp’ers in de culturele en creatieve sector.


75% korting op adviesgesprek

Het aanvragen van een voucher is eenvoudig en geeft je toegang tot een gesprek met een Adfiz-adviseur, waarbij specifiek wordt ingegaan op de pensioenmogelijkheden die passen bij jouw situatie. De voucher dekt 75% van de kosten van dit adviesgesprek, tot een maximum van € 600. Na goedkeuring van je aanvraag ontvang je een bevestiging met spelregels, instructies en handige tips.

Deze limited edition vouchers worden aangeboden in samenwerking met De Kunst van Later en zijn een verlenging van de succesvolle pilot die tijdens de Dutch Design Week van start ging. Wees er snel bij, want op = op!