#Vacatures

BNO

Communicatie-manager

01.11.2022


Parttime, Vast


Amsterdam


Beste communicatieprofessional,


Wij, de grootste èn leukste community van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland, zijn naar jou op zoek! Onze gewaardeerde collega Freek Kroesbergen gaat na vele jaren bij de BNO zijn bakens verzetten. Misschien ben jij de ervaren professional die met nieuw elan invulling geeft aan ons communicatiebeleid. Dat doe je niet alleen, maar samen met Barbara van Santen en Jean Louis Goossens. 

De ontwerpwereld is een even inspirerende als relevante omgeving om in te werken. Je zet je vanuit de BNO als non-profit organisatie in voor de belangen van ontwerpers en ontwerpbureaus.

Op deze website zie je hoe we ons presenteren en wat we onze creatieve doelgroep en andere betrokkenen te bieden hebben. In een wekelijkse digitale nieuwsbrief Dd News houden we meer dan 4000 geïnteresseerden op de hoogte van ontwikkelingen in het vak, tonen we opvallend werk, informeren we over events, trainingen, podcasts etc.

In onze publicaties Dd Magazine en Dd Yearbook, waar jij productioneel en redactioneel aan gaat bijdragen, zetten we met veel beeld en informatieve teksten de spotlight op ontwerpers als denkers en makers. Ook via de sociale media vergroten we de zichtbaarheid van aangesloten ontwerpers en bureaus en van de BNO zelf. 

Jij werkt aan dit alles mee, weet van aanpakken, kan goed schrijven, je bent niet bang het podium te pakken en helpt de BNO nog beter op de kaart te zetten.

Spreekt dit alles je aan en wil je je denkkracht en enthousiasme voor onze community inzetten? 

Ons team bestaat uit 12 mensen die deels thuiswerken en deels op het bureau. We denken aan een functie van ongeveer 32 uur per week. Naast een passend salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijke pensioenregeling, 24 vakantiedagen (op basis van fulltime) per jaar en een reiskostenvergoeding.

We verheugen ons op je reactie. Je cv en motivatie ontvangen we graag vóór 26 november: vacature@bno.nl.


Veel groeten van team BNO