#Vacatures

Brandes en Meurs industrial design

(jr.) industrieel ontwerper / engineer

07.03.2023 - 31.03.2023


Fulltime / Parttime, Vast


Bunnik


Brandes en Meurs industrial design zoekt op korte termijn een enthousiaste junior ontwerper/ engineer. We zoeken een ontwerper/ engineer die breed inzetbaar is in 2D en 3D ontwerp, een enthousiaste maker met affiniteit voor techniek en oog voor detail.

Een afgeronde HBO/ Universitaire ontwerpopleiding, een goed ontwikkeld vormgevoel, kennis van en ervaring met verschillende productietechnieken en ervaring met 3D modeling (Solidworks) zijn vereist. Een 4-daagse werkweek behoort tot de mogelijkheden. 


Wie zijn wij

Brandes en Meurs is gevestigd in Bunnik, op fietsafstand van Utrecht en vlak bij NS station Bunnik. In onze studio in Bunnik hebben we alle ontwerptools in huis, inclusief een modelwerkplaats waar we modellen en prototypen kunnen maken. We zijn 3D en 2D ontwerpers, constructeurs, modelmakers, product strategen, maar vooral echte teamspelers. Met een klein en hecht team maken we projecten d.m.v. ontwerp zichtbaar en tastbaar.

Voor onze opdrachtgevers in de product en public design sector maken we ontwerpen, studies en rapportages. Naast het ontwikkelen van producten en diensten voor consumenten hebben we veel ervaring met het ontwerpen en engineeren van producten voor de openbare ruimte en het openbaar vervoer. Met onze zuster FromAtoB Public Design richten we ons uitsluitend op dit gebied.

We bieden een marktconform salaris, goede koffie en een prettige werkplek.


Reageren

Sollicitaties met c.v. en portfolio richten aan: Michiel Meurs