#Vacatures

Delta3

Trafficmanager

12.09.2023 - 10.10.2023


Fulltime / Parttime


Den Haag


In jouw rol als trafficmanager ben je een logistieke duizendpoot en de spin in het web. Je houdt van communicatie, hebt focus & energie. Je leert snel!


Taken

Jij bent dé schakel tussen klant en bureau en schrijft heldere briefings voor de studio. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van werkzaamheden van je collega’s, de afstemming tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en de begeleiding van externe partners en toeleveranciers, zoals drukkerijen. De coördinatie van opdrachten ligt in jouw handen en je houdt de voortgang goed in de gaten. Daarnaast voer je controles uit, bewaak je budgetten en urenregistraties.


Eisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt, bij voorkeur, 2 jaar ervaring aan bureau- of klantzijde (communicatie, ontwerpbureau of soortgelijke organisatie). Proactief, analytisch, klantgericht en in staat meerdere projecten tegelijk te draaien. Vragen over planningen en verloop van projecten? Jij weet het antwoord! Je hebt kennis van offline- en online middelen. Je Nederlands is goed in woord én geschrift. Verder ben je sociaal, flexibel en beschik je over de nodige humor. Je werkt graag in teamverband en kunt goed met opdrachtgevers en creatieve collega’s omgaan. Bij voorkeur ben je woonachting in de regio Haaglanden.


Waarom werken bij Delta3?

Wij: Haags grafisch ontwerpbureau met 30 jaar ervaring. Een gezellig creatief team (informeel) dat zich dagelijks met veel plezier, full focus inzet voor haar opdrachtgevers, waaronder veel overheden zoals ministeries, provincies, gemeenten en uitvoeringsorganisaties. Verschillende projecten; veel afwisseling en uitdaging! 32-40 uur; wij bieden een marktconform salaris naar opleiding en ervaring en een fijne werksfeer!


Kom jij ons team versterken?

Wij kunnen je nog veel meer vertellen en laten zien! Vertel ons waarom jij degene bent die we zoeken! Mail ons vandaag nog je motivatiebrief; bij een match nemen wij contact met je op en onderzoeken we samen of dit mogelijk jouw volgende carrièrestap is! Je kunt je brief en CV mailen naar Eric Salomons.