#Vacatures

Designwolf

tentoonstellingsontwerper/interieurontwerper

17.06.2022 - 15.07.2022


Amsterdam


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een ontwerper met minimaal 3 jaar ervaring op interieur, maar het liefste op tentoonstellingsgebied. 

 

Designwolf is een klein bureau uit Amsterdam dat voornamelijk tentoonstellingen ontwerpt. Deze hebben verschillende onderwerpen, van bijen tot Rembrandt en vragen steeds weer een unieke aanpak. Onze tentoonstellingen kenmerken zich door hun interactiviteit en verhalende ruimtelijke aanpak. De inhoud maakt de vorm. Je algemene kennis zal er zeker op vooruit gaan! Voor onze klanten bieden we een proces aan van eerste schets tot en met de begeleiding tijdens installatie en productie. Deze klanten zijn bijvoorbeeld Naturalis uit Leiden, het Nederlands Militair museum, het Mauritshuis, het Museon uit Den Haag en Technopolis in België. We werken op dit moment aan de tweede verdieping van Nemo in Amsterdam en gaan de nieuwe Tropenmuseum junior tentoonstelling ontwerpen.

 

Hiernaast ontwerpen we ook andere interieurs zoals, restaurants, kantoren of woonhuizen. En opgeleid als productontwerper, maken we ook uitstapjes naar producten, vaak meubels.

 

Als ontwerper zal je direct meedraaien in processen en verantwoordelijk worden voor (kleinere) projecten. Daarnaast zullen we samen de projecten steeds de revue laten passeren om bij te slijpen en tot het beste resultaat te komen. 

Je zal meedraaien in alle fases van het proces. Je hoeft er niet gelijk te staan, want we bieden de mogelijkheid om langzaam te groeien in ons fantastische werk met onze hulp!

 

Het leuke van het werk is dat je steeds weer begint op nul. In een eerste aftast en research fase onderzoeken we de opgave. Wanneer deze in kaart is gebracht, ontwikkelen we concepten en ideeën. Dat zal nooit hetzelfde zijn. We proberen steeds iets te maken wat het beste bij de opgave past.


Dus….

  • Kan je een conceptueel denken?

  • Kan je makkelijk ideeën visualiseren?

  • Ben je nieuwsgierig?

  • Kan je werken in een team?

  • Ben je flexibel?

  • Kan je overweg met Adobe, sketchup en vectorworks?

  • Heb je een HBO opleiding of hoger?

  • Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands?

Kijk dan eens naar onze website en als je je kan vinden in onze projecten; stuur dan een mail met je motivatie, CV en een portfolio naar dit mailadres