#Vacatures

Dutch Portfolio

Grafisch ontwerp stagiair(e)

01.06.2022 - 29.06.2022


Stage


Utrecht


Ben je er klaar voor om jouw kennis en creativiteit bij hét brand design bureau van Utrecht in te zetten? Dan zoeken wij jou! Bij Dutch Portfolio ga jij aan de slag als allround junior grafisch ontwerper. Het betreft de stageperiode die start in september.


Wie ben jij? 

Jij bent een leergierige grafisch ontwerp of visual design student en weet wat je wilt leren tijdens je stage. Je bent je ervan bewust dat een goed resultaat niet zomaar op tafel ligt. Jij wilt jezelf ontwikkelen en weet dat je hier uren voor moet maken.

Een stage is voor jou het perfecte moment om jouw studie in de praktijk te ervaren. Je onderzoekt, maakt, test, verbetert en let op details. Je staat open voor suggesties en leert van opbouwende feedback, waardoor je groeit als ontwerper.

 

Functie-eisen

 • een sterk visueel portfolio 

 • je wilt jezelf ontwikkelen

 • je wilt doen!

 • je volgt een relevante HBO opleiding (bijv. HKU, St. Joost, ArtEZ, WdKA, KABK)

 • je moet minimaal een stage van 3 maanden volgen

 • beheersing van de juiste programma’s (Adobe Creative Suite: Indesign, Illustrator, Photoshop, After Effects, XD & Premiere Pro)

 • het liefst heb je al stage-ervaring


Wat kan je verwachten?

Wij bieden een stage waar je jouw vaardigheden in kan zetten en verbeteren. Je krijgt opdrachten die bij jou passen en je vooral uitdagen. Bij ons ervaar je hoe het is om mee te draaien met een team. Met professionals in huis voor elke discipline (design, development, content), krijg je de feedback die nodig is om te groeien in je vaardigheden. Elke stagiair kan bij ons rekenen op een stagevergoeding.

We organiseren elke maand een gezellige pizza-night en gaan regelmatig samen naar events* zoals Dutch Design Week, TEDxUtrecht, the Kick Utrecht en de BNO-avonden of pakken een kano door de Utrechtse grachten.

*als het C-technisch kan

 

Over Dutch Portfolio

Dutch Portfolio is een strategisch brand design bureau. Wij bouwen sterke merken, die goed voor de mens en de wereld zijn. We helpen organisaties groeien en hun impact te vergroten door een juiste positionering, merkidentiteit en branded content. 

Dit doen we het liefst voor groeiondernemers en voor sociale en duurzame organisaties, zoals Nivon Natuurvrienden, Ondernemersfonds Utrecht, HartingBank, Hogeschool van Amsterdam, Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, Wereld Natuur Fonds en vele andere bedrijven. Bekijk ons ook op Insta + Behance + LinkedIn

We zijn een informeel bureau en hanteren het motto ‘serious without a suit’. Dus we zoeken iemand die professioneel is, kwaliteit levert en het leuk vindt om samen te werken in een gevarieerd team van creatieven. We zijn lekker onszelf en draaien graag een plaatje of spelen een fanatiek potje tafelvoetbal. We komen allemaal uit, en rondom, Utrecht en pakken graag de fiets naar de studio.

Naast ons werk voor klanten, werken we ook aan eigen projecten en organiseren we events zoals de Creative Show-off. Jouw bijdrage is hierbij zeker welkom!

 

Solliciteren?

Ben jij de stagiair(e) die we zoeken? Stuur een pakkende motivatie en jouw portfolio naar dit mailadres o.v.v. Stage Grafisch Ontwerp. 

In de motivatie willen we o.a. lezen:

 • wat jouw toegevoegde waarde voor Dutch Portfolio is

 • waar je goed in bent

 • welke vaardigheden je verder wilt ontwikkelen

 • waarom je bij Dutch Portfolio stage wilt lopen


Heb je vragen? 

Bel of mail ons! Je kan Maria Ignatovich bereiken via 030 – 737 11 22 of mailen naar het volgende mailadres.


Note in English

Dutch Portfolio is open to applications of foreign students. Our condition is that you can talk and write fluently in Dutch.