#Vacatures

Gloedcommunicatie

DTP’er

14.09.2023 - 12.10.2023


Nijmegen


Ben jij een Pietje Precies in de positieve zin van het woord en ga jij voor een foutloos eindbestand? Kent Adobe Creative Cloud (met name de programma’s InDesign, Photoshop en Illustrator) geen geheimen voor je? En wil jij als freelancer waarde toevoegen aan ons bureau en aan onze opdrachtgevers? Dan willen we je graag ontmoeten!

In verband met een te verwachten capaciteitstekort in ons designteam zoeken we voor het komende half jaar, tot een jaar, freelancer(s) die ons willen versterken. Het kan gaan om losse opdrachten of om een korte aaneengesloten periode van werken op ons bureau of op je eigen studio.


We zoeken een allround dtp’er die sterke attractieve ontwerpen omzet naar perfecte opmaak- en uitwerkingsbestanden. Samen met ons team van zes vormgevers houd je je bezig met het dtp-werk van diverse on- en offline communicatie-uitingen. Jij weet de ontwerpen van de collega’s te vertalen naar uitmuntende en foutloze productiebestanden.

Je bent in staat de opmaak tot een perfect eindresultaat uit te werken, zowel voor on- als offline middelen. Je controleert de verkregen instructies en denkt mee over mogelijke verbeterpunten of oplossingen. Vervolgens lever je de juiste bestanden correct aan bij de (online)collega’s.


Wat vragen wij?

Natuurlijk heb je affiniteit met design, typografie en interaction design. Je hebt volwaardige kennis van Creative Cloud en je hebt alle geheimen van Indesign, Illustrator en Photoshop al ontdekt. Ook heb je ervaring met het toegankelijk maken van pdf’s. Beheers je PowerPoint, After Effects en kun je dynamische banners maken in Animate? Dan vinden wij dat een dikke plus.

Je wordt aangestuurd door onze art-director of door onze projectmanager. Je werkt regelmatig bij ons op de Sloetstraat in multidisciplinaire teams, samen met (senior) ontwerpers, communicatieadviseurs, tekstschrijvers, online specialisten en de creatief directeur. Jij kunt goed samenwerken, binnen ons bureau én eventueel met opdrachtgevers en leveranciers.


  Samengevat

  •  Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (bij voorkeur Grafisch Lyceum) en al enkele jaren werkervaring;

  • Je ontwikkelt en realiseert opmaakbestanden voor (onderdelen van) opdrachten, projecten en processen, die aansluiten bij de vraag van onze opdrachtgever;

  • Je werkt aan on- en offline toepassingen;

  • Je weet het team gerust te stellen met jouw technische kennis;

  • Je werkt zowel onder begeleiding als zelfstandig, en je kunt goed samenwerken;

  • Je hebt gevoel voor design, oog voor detail en je bent kwaliteitsbewust;

  • Je kunt goed overweg met wisselende situaties en verschillende vragen;

  • Je ziet een deadline als een uitdaging;

  • Je kunt werken met de zeer diverse programma’s van Adobe Creative Cloud;

  • Je overziet de opdracht en rapporteert knelpunten in haalbaarheid en uitvoering;

  • Je verrast ons regelmatig en vraagt dat ook van ons!


  Wie zijn wij?

  De wereld verandert in rap tempo. Hoe houd je dan contact met elkaar? Met medewerkers, cliënten, klanten of wie dan ook? Hoe geef je als organisatie kleur aan je identiteit en welke strategie kies je dan? Daarvoor is Gloedcommunicatie.

  Wij zijn een veelzijdig communicatiebureau met meer dan 40 medewerkers. Veel verschillende organisaties weten ons te vinden voor heel divers werk. Van idee tot uitvoering. Dit doen wij elke dag vanuit onze kernwaarden: vuur, verbinding en beweging.


  Kom op gesprek!

  Wij zijn benieuwd naar jou en je talent. Mail een korte motivatie en je portfolio naar Monique Coffeng . We reageren zo snel mogelijk op jouw mail.