#Vacatures

INC strategisch ontwerpbureau

Brand Manager

03.08.2022 - 26.08.2022


Fulltime, Vaste Baan


Enschede


Wij zijn INC, strategisch ontwerpbureau voor innovatie, branding en service design. Wij zetten design in om organisaties te helpen innoveren en relevant te blijven voor klanten. INC staat voor inclusief. Dat betekent dat we het belangrijk vinden om samen tot het beste resultaat te komen. En samen kan ook met jou zijn, want wij zoeken een Brand Manager!

Heb jij de drive om de spil te zijn tussen ons team en de merken van onze opdrachtgevers? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 

Brand Manager bij INC

Als Brand Manager bij INC help je onze opdrachtgevers hun merk(en) te implementeren en door te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van ons hechte team en je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk te organiseren. Je collega’s zijn strategen en ontwerpers. Hierdoor zijn de projecten waar jij aan werkt niet alleen goed onderbouwd, ze worden ook nog eens tot in de puntjes vormgegeven.

Als Brand Manager werk je samen met vooruitstrevende organisaties aan de doorontwikkeling en implementatie van de merk-, activatie of marketingstrategie. Je brengt verschillende partijen (strategie, design, sales, marketing en partners) bij elkaar en zorgt ervoor dat de plannen en projecten worden uitgevoerd. Hierbij ben jij het centrale aanspreekpunt voor de klant als het team. Jouw voornaamste doel is de marktpositie van onze opdrachtgevers te verbeteren en zo het merk te versterken naar de buitenwereld.


Herken jij je in de volgende beschrijving?

Je bent een Brand Manager in hart en nieren met minimaal 3 jaar relevante ervaring in marketing, communicatie en/of projectmanagement functies. Bureauervaring is een pré. Je bent bekend met het opstellen van marketing en/of activatieplannen. Je vindt het gaaf om je helemaal in een klant te verdiepen en op directieniveau te adviseren over de implementatie en doorontwikkeling van een merk. Je bent in staat om de leiding te nemen in onze klantteams. Dit betekent dat jij samen met ons team en de klant het proces vormgeeft en het plan succesvol tot uitvoering brengt. Je kunt je keuzes goed onderbouwen en bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van merkstrategie, branding en innovatie.

 

Wat wij je bieden

Ons multidisciplinaire team van strategen en ontwerpers is gefocust om in nauwe samenwerking met de klant het beste werk te leveren. Wij kennen een open cultuur en we hebben een groene duurzame werkplek in Enschede. De gezamenlijke lunch wordt verzorgd, evenals de tools om je werk goed te kunnen doen, zoals een MacBook en iPhone. Mobiliteit hebben we geregeld via een deelvervoer oplossing, zodat je kunt reizen met het OV en gebruik kunt maken van onze elektrische auto's en e-bikes.

Iedereen bij INC heeft veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om het werk te organiseren. Jij bepaalt waar en wanneer je werkt, zolang het maar is afgestemd met je collega’s en klanten. Wij kennen een weekend van 3 dagen, van vrijdag tot en met zondag. Onze full-time werkweek is 36 uur: 4 dagen van 9 uur.

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. We begeleiden en coachen om onder andere aan je T-shape te werken. Daarnaast werk je met en voor ambitieuze organisaties: MKB, corporates en start-ups die je zowel persoonlijk als professioneel uitdagen. We kennen goede voorwaarden en een marktconform salaris, dat gebaseerd is op de BNO richtlijnen. De salarisindicatie is €2500-€3500 bruto per maand op basis van een 36- urige werkweek en is afhankelijk van je relevante werkervaring.

 

Solliciteren?

Voldoe je niet aan alle eisen, maar heb je wel het gevoel dat jij de persoon bent die wij zoeken? Reageer dan ook. Wij laten ons graag overtuigen van jouw kwaliteiten. Wil jij ons team komen versterken als brand manager? Reageren kan tot en met vrijdag 26 augustus 2022.


Solliciteer nu