#Vacatures

ntr

Promomaker

16.03.2023 - 01.04.2023


Parttime


Hilversum


Krijg jij er een kick van om je zelfgemaakte promo op tv terug te zien? Weet jij in minder dan dertig seconden een miljoenenpubliek te boeien met een pakkende trailer? En kunnen jouw creatieve edit skills ervoor zorgen dat mensen stoppen met scrollen wanneer jouw video voorbijkomt op hun timeline?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De NTR is de kleurrijke omroep achter veelgeprezen succesformules als Dream School, Het Verhaal van Nederland en Het Klokhuis. Op het gebied van informatie, educatie, wetenschap en cultuur bieden we content voor alle doelgroepen, met programma’s en platforms die inspireren en een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen. 

Op de afdeling Marketing & Communicatie zoeken we ter versterking van het contentteam per 1 mei 2023 een: Promomaker (32 uur per week) 


Dit ga je doen:

 • Creëren van aansprekende promotionele videocontent die geplaatst wordt op tv-, radio-, social en andere online kanalen, met een boodschap en vorm die aansluit bij de specifieke doelgroepen;

 • Onderhouden van contact over de creatie en aanlevering van promo’s met o.a. programmamakers, eindredacteuren en de NPO;

 • Meedenken over het optimaliseren van creatieve en technische processen binnen onze afdeling;

 • Proactief aandragen van nieuwe, originele video-ideeën en technieken voor onze diverse platformen.


Dit ben jij:

 • Ruimschoots ervaren in een vergelijkbare functie;

 • In staat om conceptueel en crossmediaal mee te denken bij grote marketingcampagnes; 

 • Een kenner van de kracht van beeld, die ook precies weet hoe je dat met audio nog extra kunt versterken;

 • Bedreven met het editprogramma Adobe Premiere Pro, liefst ook thuis in After Effects, Avid Media Composer en Photoshop;

 • Taalkundig creatief, je beheerst het Nederlands uitstekend;

 • In staat om zelfstandig voice over teksten te schrijven voor tv- en radiopromo’s en zo nodig het inspreken ervan te regisseren;

 • Iemand die zich goed kan verplaatsen in verschillende doelgroepen en daar feilloos op in weet te spelen;

 • Een leergierige, inventieve en enthousiaste maker: jouw ideeën verdienen een podium!


En dit bieden wij:  

Een contract tot en met 30 april 2024, met mogelijkheid tot verlenging. Deze functie wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, gehonoreerd binnen salarisklasse G (€2.869,55 - €4.377,65) van de omroep CAO.

Je krijgt de unieke kans om voor zo’n beetje alle toffe programma’s van de NTR te werken die bij miljoenen mensen de huiskamer in komen. En natuurlijk zorgen wij voor alles wat jij nodig hebt om echte pareltjes af  te leveren.

Ambitie zien we graag en we dragen met veel plezier bij aan jouw ontwikkeling. Wil je doorgroeien, iets anders proberen of wat nieuws leren? Intern biedt NTR veel gelegenheid voor eigen initiatief en dankzij onze opleidingsbudgetten en jouw persoonlijke loopbaanbudget (€ 1.000,- per 5 jaar) gaat jouw verrijking wat ons betreft ook buiten de werkvloer verder.

NTR heeft een decemberuitkering van 6%, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding, ruim 5 weken vakantie op jaarbasis, jaarlijkse periodieke groei in je salaris, een collectieve pensioenregeling en een maandelijkse tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering.

Verder wacht jou een super gemotiveerd en creatief team van ervaren professionals die op elkaar bouwen en jou met plezier wegwijs maken in deze zelfstandige rol. 

Klimaatneutraal werken is een groot goed bij NTR. Daartoe jagen we het duurzaamheidsprogramma ‘Albert’ aan, waarmee we ons samen met publieke collega-omroepen hard maken voor een CO2-vrije mediabranche.

NTR streeft tot slot naar een inclusieve organisatiecultuur die de diversiteit van onze maatschappij weergeeft. Een sfeer waarin iedereen zich thuis en verbonden voelt draagt bij aan het werkplezier en biedt maximaal ruimte voor inspiratie en creativiteit. Wij geloven in de meerwaarde van ieder individu, onze vacatures staan daarom open voor iedereen.


Meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature, stuur dan een mail t.a.v. Ilona van de Grift naar dit mailadres of app: 06-52605709


Reageren?


Weet je genoeg, herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen we heel graag uiterlijk 31 maart a.s. je cv, (video)motivatie en je portfolio via deze sollicitatielink.


Heb je gesolliciteerd? De eerste gesprekken vinden plaats in de 1e en 2e week van april. Je hoort uiteraard voor die tijd van ons of we verder met je gaan in de sollicitatieprocedure!