#Vacatures

Ontwerpwerk

Scrummaster

02.06.2022 - 30.06.2022


Fulltime, Vaste Baan


Den Haag


Ontwerpwerk zoekt een gedreven Scrum Master die onze digitale projecten stroomlijnt en en agile werken uitdraagt.

Het spreekt voor jou vanzelf om de ontwikkeling van websites en applicaties als scrum- of kanbantraject aan te pakken. Je bent een stevige sparringpartner voor onze Product Owners en stimuleert en motiveert onze developers. Je hebt gedegen kennis van projectmanagement tools en weet sprints hiermee transparant in goede banen te leiden en alle betrokkenen op de hoogte te houden.

Als Scrum Master neem je bij Ontwerpwerk deel aan uitdagende online projecten zoals de websites voor Bravo (openbaar vervoer in Brabant), Zorgvannu, Gemeente Schiedam of Ector Hoogstad Architecten. 

Wij lopen warm voor relevant werk met een positieve impact op mensen. Daarom werken we graag voor opdrachtgevers in de publieke sector, educatie en zorg en welzijn. Relevante werkervaring op dat gebied is een pré.Jij

  • hebt aantoonbare ervaring als Scrum Master in development projecten;

  • bent gewend om als Scrum Master ontwikkelteams te faciliteren en motiveren;

  • draagt je enthousiasme over agile werken gemakkelijk uit;

  • kan overtuigend inspireren, motiveren en adviseren;

  • hebt een afgeronde WO- of HBO-opleiding;

  • communiceert en schrijft gemakkelijk in het Nederlands en het Engels.


Wij bieden:

  • een gevarieerde baan voor 32-40 uur per week met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • interessante, multidisciplinaire projecten voor een breed scala aan opdrachtgevers;

  • samenwerking in een open cultuur met 40 getalenteerde collega's;

  • een creatieve werkomgeving in het centrum van Den Haag en vanuit huis.


Wij zijn Ontwerpwerk

Digital experts, strategen en designers met een drive voor werk dat ertoe doet. Slimme oplossingen met positieve impact. Voor mensen en de wereld om ons heen. We ontwikkelen met opdrachtgevers en gebruikers merken, identiteiten en communicatiestrategieën. 

Wij weten hoe je met een slimme aanpak, betrouwbare digitale oplossingen en onderscheidend design mensen raakt en je merk positioneert. We zijn sterk in websites, apps, huisstijlen, campagnes, infographics en animaties. We zijn trots op ons werk voor o.a. Bravo, Zorgvannu, Fonds1818, ECT, Zelfinspectie, NR governance, Schiedam, Ector Hoogstad Architecten en vele anderen.Geïnteresseerd?

Meer weten over de vacature? Bel Ruben van Weerdhuizen 070 313 20 14. Stuur je motivatie, CV en voorbeelden van relevant werk naar Bart Leupen via dit mailadres. We nemen snel contact met je op!