#Vacatures

RvO - Ruud van Oosterhout Design

Business Assistent

03.08.2022 - 31.08.2022


Fulltime / Parttime


Amsterdam


Ruud van Oosterhout Design

Ruud van Oosterhout en zijn team werken aan een uitgebreide portfolio van interior design projecten waaronder high-end appartementen en villa’s, resorts en retail. Daarnaast ontwerpt Ruud van Oosterhout zijn eigen meubelcollectie, tapijten, porcelein, glas en geeft hij les aan de Design Academy Eindhoven.

 

Business assistent

Voor zijn persoonlijke ondersteuning en het team  zoekt  Ruud van Oosterhout een business assistent. Als business assistent help je het team bij alle facetten van het ontwerpproces van voorbereiding, realisatie en nazorg. Een belangrijk onderdeel daarvan is het zorgen dat de financiën op orde zijn, het bewaken van projectbudgetten, factureren, betalingen en het afstemmen met de accountant.  Ook het begeleiden van het inkoopproces van meubilair, verlichting, stoffen etc. in samenwerking met het ontwerpteam is onderdeel van je werk.


Design studio en showroom

RvO design studio en showroom is gevestigd in een prachtig pand midden in het museum district van Amsterdam pal naast het Rijksmuseum.  We vinden het belangrijk dat je het waardeert om in deze unieke setting te werken en zorgt dat de studio en showroom het gezicht is van RvO design. Ook ben je betrokken bij het voorbereiden en begeleiden van events en presentaties in de showroom.


Skills

Als business assistent heb je contact met zowel klanten als leveranciers in binnen- en buitenland. Je bent communicatief sterk, flexibel en klantgericht. Ook heb je gevoel voor financiën en cijfers en hou je van structuur.


Geïnteresseerd?

Wil je werken in een creatief team op een van de mooiste locaties in Amsterdam en zoek je een gevarieerde functie die je zelf verder kan ontwikkelen neem dan contact op voor een afspraak met Ruud van Oosterhout.