#Vacatures

Vrije Stijl

Graphic Design Stagiair(e)

17.11.2022 - 15.12.2022


Stage


Utrecht


We maken graag kennis, als je..

Vol overgave een grafische studie aan het volgen bent. Als je interesse hebt in de laatste ontwikkelingen binnen ons vak, nieuwsgierig bent en overal inspiratie opdoet. Als je al goed overweg kunt met de Adobe suite, maar meer wilt leren over concept en creatie. En, als je je thuisvoelt in een klein maar gezellig team.


Wij zijn

Vrije Stijl, een klein ontwerp en communicatiebureau in Utrecht. We werken we voor een uiteenlopende groep opdrachtgevers. Bijvoorbeeld in de zorg, het onderwijs, of in duurzaamheid zijn we actief. Maar ook in food, muziek, non-profit. Uiteenlopende opdrachtgevers, met allemaal een ander vraagstuk. Dat in combinatie met alle opkomende technieken en trends (social, online, video, animatie) maakt ons werk echt leuk!


We zoeken

Een stagiair van een passende creatieve opleiding die ons vanaf januari wil ondersteunen in de lopende projecten. Je werkt mee in het gehele proces om zo alles te weten te komen over ons vak en te leren van alle onderdelen in het werkproces.


We bieden

Een leuke, leerzame werkomgeving, midden Utrecht. Je krijgt aardige toegankelijke collega’s, en samen zorgen we voor een fijne werksfeer. Daarnaast krijg je een stage-vergoeding voor je werkzaamheden.


Ben jij dit?

Stuur ons een mail met je motivatie, details van je opleiding, en een selectie van je (school)werk. Wie weet tot snel!