#Events

Bedrijvendag Buitenland-netwerk

29.06.2022


10.00 - 18.00


Hotel Den Haag, Prinses Margrietplantsoen 100, 2595 BR, Den Haag


Foto: Charles de Luvio (Unsplash)


Ben je op zoek naar een zakenpartner in het buitenland? Of wil je meer weten over lokale markten of sectoren? Bezoek dan op 29 juni de Bedrijvendag Buitenlandnetwerk. Lokale experts van de ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO's) informeren je over de economische situatie en kansen in hun land.


1-op-1-gesprekken 

Tijdens de Bedrijvendag kun je maximaal zes 1-op-1-gesprekken van 25 minuten voeren met lokale medewerkers van de economische afdelingen van ambassades en consulaten-generaal uit de hele wereld, en met NBSO's uit Europa.


Informatiemarkt

Naast de 1-op-1-gesprekken wordt er een informatiemarkt gehouden. Daar zijn ook adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanwezig om je te informeren.


Netwerkreceptie

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Hier kun je in een ontspannen omgeving in contact komen met collega-ondernemers, medewerkers van handelsbevorderende organisaties, ministeries, en partners uit het Netwerk Internationaal Ondernemen.


Aanmelden en kosten

Aanmelden kan tot uiterlijk 26 juni 2022. Het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kun je maximaal 6 gesprekken per bedrijf aanvragen.

Deelname is gratis. Let op! Bij afwezigheid zonder afmelding wordt er € 225 in rekening gebracht.