#Undefined

Bijeenkomst Canton Fair voor creatieve industrie

18.12.2019


15.00 - 18.00


FreedomLab Campus (locatie), Plantage Middenlaan 60-62, 1018 DH, FreedomLab Campus, Amsterdam


Canton Fair Product Design & Trade Promotion Centre en Creative Holland inviteren de Nederlandse creatieve industrie om op 18 december in Amsterdam kennis te maken met deze beurs die toegang biedt tot de Chinese markt.

Canton Fair Product Design & Trade Promotion Centre (PDC) is onderdeel van de Canton Fair, China’s belangrijkste import- & exportbeurs in Guangzhou. Een delegatie van PDC is 18 december in Amsterdam om er samen met Creative Holland en de China Europe Branding Association (CEBA) uitleg te geven over de kansen voor de Nederlandse creatieve industrie in China. Jorg van der Hoven van CEBA zal er ook vertellen over het China Lab Shenzhen, dat hij aan het opzetten is.

Bovendien wordt uit de doeken gedaan hoe de PDC volgend jaar de Nederlandse creatieve industrie in het zonnetje gaat zetten. Dit ter gelegenheid van het feit dat tien jaar geleden de Nederlandse consul in China een memorandum of understanding ondertekende met PDC voor de promotie van de Nederlandse creatieve industrie. Jorg van der Hoven van CEBA zal er ook vertellen over het China Lab Shenzhen, dat hij aan het opzetten is. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via Monique Knapen (monique@creativeholland.com of (0)6 29541938.