#Events

Bijeenkomst NADD

21.04.2022


14.30 - 19.00


Depot Boijmans Van Beuningen, Museumpark 24, 3015 CX, Rotterdam


Op donderdag 21 april zijn BNO-leden welkom voor een rondleiding en gesprek in het Depot van Museum Boijmans Van Beuningen. Dit omdat de BNO partner is van het Netwerk Archieven Design en Digitale Cultuur en jullie mogelijk geïnteresseerd zijn in het onderwerp. 

Programma

Het bezoek start met een rondleiding door het Depot. Vervolgens zal Sue-an van der Zijpp, conservator toegepaste kunst en vormgeving van Museum Boijmans Van Beuningen, een toelichting geven op het Wim Gilles archief. Daarna zal ontwerper Gert Dumbar reflecteren op zijn eigen archief en de mogelijkheden hiermee voor algemeen publiek bespreken. De bijeenkomst wordt afgerond met een vraaggesprek.

Aan het einde van de middag is er gelegenheid om met elkaar verder te praten tegenover het Depot, in Het Nieuwe Café. Ook als je het Depot bezoek niet kunt bijwonen is deelnemen aan de borrel mogelijk.


Depot bezoek

15.00 – 17.00 uur

Depot Boijmans Van Beuningen (Museumpark 24, Rotterdam)

Inloop vanaf 14.30 uur in de entreehal – zorg dat je er op tijd bent, de rondleidingen beginnen stipt om 15.00 uur.


NADD borrel

17.00 – 19.00 uur

Het Nieuwe Café (Museumpark 25, Rotterdam)


Aanmelden

Meld je aan voor het Depot bezoek en/of borrel door een mail te sturen naar nadd@hetnieuweinstituut.nl. Je kunt je tot en met 19 april aanmelden.

Vermeld hierbij het gedeelte van het programma waar je graag bij bent. Voor het programma in het Depot is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar dus meld je graag op tijd aan.