#Events

BNO Business Lunch: auteursrechten: licentie of overdracht?

16.03.2021


12.15 - 13.00


Online (locatie), Online


In de maand maart organiseert BNO Advies voor BNO-leden iedere dinsdag een inhoudelijke lunchsessie over een actueel en voor de ontwerppraktijk relevant onderwerp. Tijdens alle sessies is er voldoende ruimte voor vragen en om ervaringen te delen met collega-ontwerpers. De sessies vinden plaats via Zoom.

Auteursrechten: licentie of overdracht?

Ontwerpers die in opdracht werken krijgen regelmatig het verzoek van een opdrachtgever, soms nogal dringend, om alle rechten op het ontwerp over te dragen. Hoe ga je daar mee om?

Wat is het verschil tussen een overdracht en een licentie? Wanneer kies je voor het één en wanneer voor het ander? Tijdens deze lunchsessie krijg je een antwoord op al deze vragen.

Meedoen?

Deze bijeenkomsten zijn exclusief voor BNO-leden.

Wil je een sessie bijwonen? Dan kan je je opgeven door een e-mail te sturen naar info@bno.nl. Vermeld daarbij je naam, e-mailadres en de sessie die je wilt volgen. Je ontvangt dan van ons een Zoom-link. Tijdens iedere sessie is er ruimte voor 25 deelnemers

Ben je lid van de BNO en heb je aanvullende vragen of vragen van andere zakelijke of juridische aard? Neem dan contact op met BNO Advies via zakelijkadvies@bno.nl of juridischadvies@bno.nl.