#Events

BNO Business Lunch: samenwerken: wat komt daar juridisch en zakelijk bij kijken?

23.03.2021


12.15 - 13.00


Online (locatie), Online


In de maand maart organiseert BNO Advies voor BNO-leden iedere dinsdag een inhoudelijke lunchsessie over een actueel en voor de ontwerppraktijk relevant onderwerp. Tijdens alle sessies is er voldoende ruimte voor vragen en om ervaringen te delen met collega-ontwerpers. De sessies vinden plaats via Zoom.

Samenwerken: wat komt daar juridisch en zakelijk bij kijken?

Wij merken dat gedurende de corona-periode ontwerpers elkaar steeds meer opzoeken en gaan samenwerken. Ook als je samenwerkt is het verstandig om afspraken vast te leggen. Want hoe zit het bijvoorbeeld met het resultaat van de opdracht?

Komt het auteursrecht hierop toe aan jou of aan je samenwerkingspartner? En wat als de één wil stoppen met het project en de ander niet? Hoe ga je dan verder? Tijdens deze lunchsessie vertellen we je hoe je deze ontwerpen het beste kan regelen.

Meedoen?

Deze bijeenkomsten zijn exclusief voor BNO-leden.

Wil je een sessie bijwonen? Dan kan je je opgeven door een e-mail te sturen naar info@bno.nl. Vermeld daarbij je naam, e-mailadres en de sessie die je wilt volgen. Je ontvangt dan van ons een Zoom-link. Tijdens iedere sessie is er ruimte voor 25 deelnemers

Ben je lid van de BNO en heb je aanvullende vragen of vragen van andere zakelijke of juridische aard? Neem dan contact op met BNO Advies via zakelijkadvies@bno.nl of juridischadvies@bno.nl.