#Events

BNO Business Lunch: uitleg nieuwe BNO Algemene voorwaarden voor zzp'ers

02.03.2021


13.15 - 14.00


Online (locatie), Online


In de maand maart organiseert BNO Advies voor BNO-leden iedere dinsdag een inhoudelijke lunchsessie over een actueel en voor de ontwerppraktijk relevant onderwerp. Tijdens alle sessies is er voldoende ruimte voor vragen en om ervaringen te delen met collega-ontwerpers. De sessies vinden plaats via Zoom.

Introductie en uitleg nieuwe BNO Algemene voorwaarden voor zzp'ers

Veel ontwerpers maken gebruik van de BNO Algemene voorwaarden. De huidige set algemene voorwaarden is inmiddels acht jaar oud dus werd het tijd deze set te herzien. In maart lanceren we de nieuwe set algemene voorwaarden.

Tijdens deze lunchsessie geven BNO-juristen Pascale Kos en Inge Naves een toelichting op de grootste wijzingen ten opzichte van de oude versie. Ook zullen ze kort stil staan bij het belang van een goede set algemene voorwaarden. Daarnaast delen ze tips en tricks over hoe je kunt omgaan met een klant die eigen voorwaarden hanteert.

Meedoen?

Deze bijeenkomsten zijn exclusief voor BNO-leden.

Wil je een sessie bijwonen? Dan kan je je opgeven door een e-mail te sturen naar info@bno.nl. Vermeld daarbij je naam, e-mailadres en de sessie die je wilt volgen. Je ontvangt dan van ons een Zoom-link. Tijdens iedere sessie is er ruimte voor 25 deelnemers

Ben je lid van de BNO en heb je aanvullende vragen of vragen van andere zakelijke of juridische aard? Neem dan contact op met BNO Advies via zakelijkadvies@bno.nl of juridischadvies@bno.nl.