#Events

BNO Creative Café

16.09.2022


19.00 - 22.00


Het Event Atelier, Grote Markt 109, 1315 JC, Almere


Na een lange break is BNO Creative Café weer terug!

Op vrijdag 16 september zijn we live op een gloednieuwe locatie in Almere. Dit keer met Sarah de Jager (Head Digital Design Verve) en Tjitske Storm (ontwerper en deelnemer Driving Dutch Design).

Kom inspiratie op doen en ontmoet ontwerpers en creatieven. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom bij Het Event Atelier in Almere.


Sprekers

Sarah de Jager is Head of Digital Design bij Verve. Het brandingbureau heeft zijn sporen verdiend in de branche door van ambitieuze unicorns als Miro en Flutterwave en toonaangevende organisaties als Tuum en Dutch Design Week ‘love marks’ te maken.

Bij Verve stimuleert Sarah de Jager haar team om te bouwen aan en na te denken over wat interfaces kunnen doen voor een merk. In haar werk is ze altijd op zoek naar het perfecte compromis tussen wat de klant wil en wat de gebruiker nodig heeft. Haar handtekening? Gedurfde en creatieve digitale ontwerpen die een merk tot leven brengen.

Tjitske Storm is gefascineerd door het mutualisme, waarbij dieren, planten en organismen samenwerken om te overleven. Dit natuurverschijnsel is ook het uitgangspunt van haar ontwerpen en samenwerkingen.

Na een bachelor in Fashion Design groeide haar interesse voor interieurdesign en maakte zij onderdeel uit van het internationale team van Marcel Wanders. Daarna begon zij haar eigen praktijk en werkte zij o.a. voor Moooi, Ted Baker, Kek Amsterdam en Revised. In het traject Driving Dutch Design ontwikkelt zij nu zelf geïnitieerde projecten.


Tickets

Toegang is gratis voor BNO-leden. Niet leden betalen slechts 5 euro. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen.

Geen BNO-lid? Geen probleem. Iedereen is welkom!