BNO events

BNO Creative Café - oktober

  • 31 okt. 2018
    19:30 - 23:00
  • De Vorstin, Hilversum
    Koninginneweg 44 , 1211 AS
  • Animatie , Grafisch ontwerp , Illustratie

Save the date: woensdag 31 oktober organiseert BNO Creative Café weer een avond met inspirerende sprekers. Zet alvast in je agenda, want ze hebben al hele bijzondere sprekers voor je weten te strikken: Gavin Lines en Robot Kittens.

Sprekers

Gavin Lines
Illustrator Gavin Lines, uit Bristol, heeft in zijn een brede en gevarieerde carrière, werk geproduceerd op vele gebieden, waaronder archeologie en het uitgeven van kinderboeken. Hij is gespecialiseerd in prop graphics voor de film- en televisie-industrie en maakte o.a. werk voor Wallace & Grommit. Momenteel werkt hij aan een nieuwe ‘Shaun the Sheep’-film met Aardman Animations en Studiocanal. Tijdens zijn bezoek aan Nederland komt hij speciaal naar ons! (Presentatie in Engels)
 
Odoo CMS - een grote afbeelding

Tijmen Mulder (Robot Kittens)


Na zijn avonturen bij Lacomunidad, MTV Networks en Refunk en als oprichter van Superhero Cheesecake is Tijmen Mulder tegenwoordig één van de mede-eigenaren van Robot Kittens. Hij is daar ontwikkelaar, creatief en all-round bad-ass. 

De unieke combinatie van verschillende disciplines en technieken maken het werk van Robot Kittens van ongekend niveau. Verder is hij heel bescheiden. Zijn interesse ligt daar waar techniek, design, UX en video samenkomen. Met name apps, dynamische websites, virtual-en augmented reality. 

Hij acteert, schrijft en regisseert toneelstukken en financiert graag uitvindingen op Kickstarter. Daarnaast speelt hij graag op flipperkasten. Naast het in ontvangst nemen van diverse prijzen (o.a. Cannes Lions, Spin Awards en Webby's) is hij samen met z'n vrouw (een gek katten-vrouwtje), dol op hete saus.

Odoo CMS - een grote afbeelding
Odoo CMS - een grote afbeelding

Tickets

Toegang is gratis voor BNO-leden. Niet leden betalen slechts 5 euro. Je kunt pinnen bij de entree.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.