BNO events

BNO IMG LAB: databaas #4

  • 28 mrt. 2019
    20:00 - 22:00
  • Rotterdam
    Museumpark 25 , 3000 AE
  • BNO IMG LAB

Voor het vierde jaar op een rij krijgt de DataBaas het podium. Beeldmakers, developers, visualizers die de sociale, maatschappelijke en economische gegevens van onze wereld in beeld brengen in datavisualisaties, info- en motion graphics.

Van Eindbaas tot DataBaas.

Kay Coenen

Kay Coenen werkt onder de naam ‘Infographicmedia' voor kranten en tijdschriften in zowel binnen als buitenland. Met zijn uiterst illustratieve beeld weet hij de boodschap op een aantrekkelijke en heldere manier te visualiseren.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Infographic 'De Holland Klasse'

Mariette Twilt

Mariette Twilt is visueel journalist en grafisch ontwerper bij NOS op 3. Ze is gespecialiseerd in concepten voor online journalistiek en deed het re-design van de online huisstijl van NOS Nieuws en Sport. Lars Boogaard is datadesigner en journalist bij NOS op 3. Hij wilde eigenlijk ooit striptekenaar worden maar verdwaalt ook graag in spreadsheets, deze twee werelden verbindt hij dagelijks in zijn visualisaties bij het nieuws.

Thijs Biersteker

Thijs Biersteker ontwerpt interactieve installaties om maatschappelijke- en milieu vraagstukken zichtbaar te maken. Hij combineert wetenschappelijk onderzoek en nieuwe technologieën om een ​​ervaring te bieden die zowel intellectueel als technologisch toegankelijk is.

 
 

Els Engel

Els Engel is journalist, ontwerper en ontwikkelaar van visuele (data-)verhalen. Vanuit haar achtergrond in journalistiek en design, werkt ze voor een breed scala aan kranten, omroepen en persbureaus in Europa.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Financieele Dagblad - Wat verdient de president-commissaris?

Tickets

Klik hier om tickets te bestellen.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18:00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de tickets-link op deze pagina.

Beeld event: DB5 Gadgets Aston Martin 007 door Kay Coenen.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: Juridisch en zakelijk advies op maat, Groot aanbod voorbeelddocumenten, Inspirerende events en trainingen, etc.