BNO events

BNO IMG LAB: design duo's

  • 28 feb. 2019
    20:00 - 22:00
  • Rotterdam
    Postbus 237 , 3000 AE
  • BNO IMG LAB

Op 28 februari presenteert BNO IMG LAB het event 'Design duo's'.

Batman & Robin. Peppi & Kokkie. Rembo & Rembo.

Duo's zijn er in alle soorten en maten. Bundel je krachten en je telt voor twee. Wat zijn de voor- en nadelen van een duo-schap in design? Is ontwerpen beter met zijn tweeën dan alleen? Hoe zijn de rollen verdeelt? Maakt 1 + 1 daadwerkelijk 3?

Wie heeft het laatste woord: Kanis of Gunnink?

Van Santen & Bolleurs

Van Santen & Bolleurs zijn een Nederlands kunstenaarspaar. Ze spelen met concepten, kleuren, texturen en licht om surrealistische situaties te creëren die je verwonderen over de dingen die ons elke dag omringen. Met gedurfde kleuren en minimalistische composities creëren ze een vreemde en wonderlijke wereld.

 
 

Snijder & Co.

Behangkunstenaars Snijder&CO – Marcelo Gimenes en Jaap Snijder – zijn gespecialiseerd in handgeschilderd behang en ontwerpen kleurrijke voorstellingen.Hun iconische landschappen zijn volledig met de hand vervaardigd met oude ambachtelijke schildertechnieken uit de 18de eeuw. Met muurverf en vliespapier schilderen zij samen met veel geduld bloemen, insecten, planten en vogels tot ware behangkunstwerken.

 
 

Leendert meets Ingrid

Leendert Masselink en Ingrid Bockting werken al meer dan 20 jaar ieder vanuit hun eigen studio. Naast hun privéleven samen, werken Bockting en Masselink ook samen onder de naam ‘Leendert Meets Ingrid’. Als duo onderzoeken zij de toegevoegde waarde van producten met een langere levensduur. 

Peter van Dongen & Teun Berserik

Peter van Dongen en Teun Berserik staan garant voor het nieuwste Blake en Mortimer album ‘'De Vallei der Onsterfelijken’. Het komt uit in twee delen, beide auteurs tekenen per deel 27 pagina’s. Van Dongen en Berserik kennen elkaar al sinds begin jaren negentig, toen ze samen Cat Banda maakten. Na de dood van E.P. Jacobs hebben andere auteurs dertien albums in de geest van Jacobs gepubliceerd, dit is de eerste Nederlandse bijdrage in die reeks. 

 
 

Tickets

Klik hier om tickets te bestellen.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18:00 de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.