BNO events

BNO IMG LAB: Festivals

  • 30 mei 2019
    20:00 - 22:00
  • Rotterdam
    Postbus 237 , 3000 AE
  • Experience design , Grafisch ontwerp

Op donderdag 30 mei presenteert BNO IMG LAB 'Festivals' in Het Nieuwe Instituut!

Van Paaspop via de Parade tot aan Into The Great Wide Open. Weg met die malaise en de winterdag. Het is zomer, tijd voor festivals. Maar met alleen een podium en een poster kom je al lang niet meer weg. Wie bepalen het uiterlijk van deze festivals? Wie zijn de beeldmakers van het festival? 

"Let me entertain you!"

Jurriaan Hos

Jurriaan studeerde Interaction Design aan de HKU maar stortte zich daarna volledig in de Motion Graphics. Hij werkt regelmatig samen met zijn broer Merijn Hos. Jurriaan streeft naar werelden vol verbeelding en opzienbarende animaties. Hij werkt onder andere voor Down The Rabbit Hole, Lowlands, We Love Green en STRP Festival.

 
 

VJ Noralie

Noralie ontwerpt multidisciplinaire ervaringen met licht, video en geluid. Zo verzorgt ze de visuele aankleding bij festivals, evenementen en clubavonden door middel van video, installaties, audio-ontwerpen en interactieve omgevingen. Zoals de lichtshow in het PSV-stadion tijdens het Eindhovens lichtfestival 'Glow' en het videodecor voor de theatertour “waterwereldsteden” van Eefje de Visser.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Studio Colorado

Studio Colorado zijn grafisch ontwerpers Remco Oude Alink en Nine Fluitsma en zijn al jaren privé een team. Colorado combineert de autonome houding van Nine met het strategische en heldere ontwerp van Remco. Dat resulteert in kleurrijk en vrij werk, zonder opsmuk. Al enkele edities maken ze de identiteit van het Dekmantel festival in Amsterdam, São Paulo en Kroatië en ontwerpen voor evenementen en festivals van o.a. Boymans, Manifesta 9 en Ultimate Bach.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Tickets

Klik hier om tickets te bestellen.

Thursday Bite

Eet een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. 

Het Nieuwe Café biedt om 18:00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à 7,70 euro zijn tot een dag tevoren te krijgen via de tickets-link op deze pagina.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.