BNO events

BNO IMG LAB: kleur

  • 20 dec. 2018
    20:00 - 22:00
  • Rotterdam
    Museumpark 25 , 3000 AE
  • BNO IMG LAB

Op 20 December presenteert BNO IMG LAB alweer haar laatste editie van 2018. En ze gaan spetterend het jaar uit, want deze editie draait alles om KLEUR!

In de donkerste tijd van het jaar, fleuren ze de boel eens feestelijk op met alle kleuren van de regenboog.

Van zwart tot wit en alles daartussen in. Deze ontwerpers, illustratoren en artiesten kennen geen schroom als het gaat om kleur. Van de psychedelische jaren 60 tot het verre oosten als inspiratiebron. 

Sprekers

Merijn Hos is illustrator, visual artist en art director. Hij maakte werk voor o.a. Coca Cola, Nike, Google, Het Parool, Dropbox, Apple en de New York Times.

 
 

Merijn Hos - Animation to celebrate the release of the Nike Vapor Max.

Textiel- en productontwerper Simone Post studeerde cum laude af aan de Design Academy Eindhoven in 2015 en sindsdien heeft haar werk vele onderscheidingen ontvangen en is ze onderscheiden met verschillende internationale onderscheidingen en nominaties.

Simone werkt samen met bedrijven als Adidas, Kvadrat, Vlisco, Hema, Return to Sender, Eco-oh! en Finsa. Haar werken zijn overgenomen door verschillende musea, waaronder het Utrecht Centraal Museum, het Vitra Design Museum en het Museum für Völkerkunde Hamburg.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Viktor Hachmang (1988) is een Nederlandse illustrator en striptekenaar. Zijn illustraties werden o.a. gepubliceerd in The New York Times, Die Zeit, MIT Technology Review en Wired en hij werkt met grote internationale opdrachtgevers als Kenzo, Lacoste, Herman Miller en Diesel.

Sinds kort richt hij zich ook op het maken van experimentele stripverhalen. Zo debuteerde hij in 2016 met zijn kortverhaal Book of Void, uitgebracht bij de Britse uitgeverij Landfill Editions.

Victor Hachmang - Sculpture The Motorcycle Boy Reigns

Tickets

Klik hier om tickets te bestellen.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18:00 de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.

Event-illustratie door Studio Maky.


Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: Juridisch en zakelijk advies op maat, Groot aanbod voorbeelddocumenten, Inspirerende events en trainingen, etc.