#Events

BNO Interieurzaken: Pontsteiger

20.11.2018


16.00 - 18.30


Mosa Design Studio, Pedro de Medinalaan 1a, Mosa Design Studio, Amsterdam


Er is de laatste tijd veel aandacht voor Pontsteiger. Begrijpelijk, want deze 90 meter hoge nieuwe landmark in Amsterdam is in vrijwel alle opzichten uniek.

Meestal gaat het dan om het door Arons en Gelauff architecten ontworpen gebouw zelf. Over de in samenwerking met Koninklijke Tichelaar ontwikkelde gevelsteen in zes goudtinten glazuur. Of over de unieke stedenbouwkundige locatie aan het IJ, waar het de meest recente toevoeging vormt in een serie zeer in het oog springende gebouwen, waaronder Silodam, IJdock, EYE, A'dam Toren en Muziekgebouw aan ‘t IJ.

Tijdens de komende BNO Interieurzaken gaan we naar binnen en besteden wij aandacht aan de binnenruimtes van Pontsteiger.

Sprekers

Arnoud Gelauff (Arons en Gelauff) die verantwoordelijk is voor het ontwerp van dit nieuwe stedelijke icoon;Lianne Bongers (Studio Lime) die voor een particuliere opdrachtgever een appartement op maat ontwerpt.

Marielle van Kuijk (EM Interieur-Architecten) die voor een bestaande opdrachtgever twee nieuwe appartementen heeft ontworpen.

Programma

  • 16.00 uur inloop met een stevige kop soep, koffie of thee
;

  • 16.30 uur lezingen;


  • 18.00 uur drinks & nibbles;


  • 18.30 uur einde. 


Odoo CMS - een grote afbeelding

Aanmelden

Aanmelden kan i.v.m. de catering tot 16 november via patrick@bno.nl.

Route & parkeren

De Mosa Design Studio aan de Pedro de Medinalaan 1a te Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem tram 26 vanaf Amsterdam CS richting IJburg. Halte Steigereiland, gebouw direct aan je rechterzijde.

Met de auto neem je afslag S114 (IJburg) van de ringweg Oost A10, over de witte brug bij de verkeerslichten rechts en dan meteen weer rechts. Je ziet de Mosa Design Studio na 100 meter recht voor je liggen.

Je kunt parkeren in de aangegeven parkeervakken in de straten rondom de Mosa Design Studio. De kosten hiervoor zijn € 2,40 per uur. Ook is het mogelijk om te parkeren bij het Transferium Zeeburg en daar tram 26 richting IJburg te nemen.

Over BNO Interieurzaken

BNO Interieurzaken is een serie bijeenkomsten in de Mosa Design Studio in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomsten worden uiteenlopende onderwerpen op het gebied van interieurontwerp en  -architectuur behandeld. Eerder in deze serie: Your hotel away from home; Lust en liefde; Storytelling; Theater theater!; Stationsinterieurs; Hello, I am A'DAM; The office; Herbestemming; Retail therapy; Particulier opdrachtgeverschap; Visies op een duurzaam interieur; Beperkt houdbaar vs. maximale impact; Groen in het interieur, Het nieuwe werken en Stedelijk Interieur.