BNO events

BNO Meetup

  • 02 mei 2019
    15:00 - 17:00
  • BNO, Amsterdam
    WG Plein 600 , 1054SK
  • Vereniging

Ben je nieuw bij de BNO? Kom dan op 2 mei naar de BNO Meetup en leer het team van de BNO kennen én een aantal collega-ontwerpers.

Programma

Tijdens de Meetup vertellen wij je graag wat er bij ons te doen is en wat je bij ons kunt halen. Andersom horen we graag over jou, je praktijk en waarom je lid bent geworden. Het programma is van 15.00 uur tot 17.00 uur met na afloop drinks & bites. 

Aanmelden

Ben je van de partij? Stuur dan een e-mail naar Patrick Aarts. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met routebeschrijving.

Plus één

Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in de BNO? Die is van harte welkom. Vermeld in je e-mail de naam en het e-mailadres van de persoon die je meeneemt.

Naast de reguliere prijzen is er een Best of Show Award voor het ontwerp dat de andere winnaars overtreft, en een Jury Prize voor de case die het beste laat zien wat design kan betekenen voor mens, merken en maatschappij. Ook wordt de European Design Agency of the Year onthuld.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.