BNO trainingen

BNO Next Step

 • 20 mrt. 2020
  09:30 - 17:00
 • BNO, Amsterdam
  WG Plein 600 , 1054SK
 • Ondernemerschap
"Een absolute aanrader! Alles ademt inspiratie. Vooral het delen van mijn ideeën en deze uitwisselen met anderen en experts, vond ik enorm waardevol. De dag levert je nieuwe inzichten, connecties en niet onbelangrijk, plezier op."

Klaar voor een nieuwe stap als ondernemer?

Kom dan op 20 maart naar de BNO en maak kennis met de 1nspiring-methodiek. 1nspiring helpt ondernemers in het creëren van business en het realiseren van doelen. 

Samen met andere creatieve ondernemers en onder begeleiding van een aantal business coaches ga je aan de slag met jouw ambities en plannen. Door alle ideeën en gedachten hierover te structureren en deze te vertalen naar actie, krijg je grip op de toekomst van je onderneming. 
Deze praktische aanpak resulteert in een persoonlijk business actieplan dat ervoor zorgt dat jij jouw bedrijfsactiviteiten naar een nieuw niveau kunt brengen.
 

Programma

Het programma van deze dag ziet er globaal als volgt uit:

 • 09.30 uur - ontvangst met koffie/thee

 • 10.00 uur - kennismaking

 • 10.30 uur - introductie 1nspiring

 • 12.30 uur - lunch

 • 13.30 uur - werken aan je persoonlijke business actieplan

 • 16.00 uur - afronden programma / drankje

 • 17.00 uur - einde

Gedurende de dag zijn coaches beschikbaar om jou van advies / feedback te voorzien, o.a. op het gebied van sales, aanbesteden, positionering en financiering.

Inspiratiedag: een plan voor succes

Het belooft een inspirerende dag maar bovenal een nuttige dag te worden waarin je gegarandeerd verder gebracht wordt. Dus ben je toe aan een nieuwe stap in het creatieve ondernemersbestaan? Heb je behoefte aan ondersteuning of advies? Of kan je gewoon wel even wat inspiratie gebruiken? Dan ben je bij ons deze dag helemaal op de juiste plek.

BNO Next Step wordt 3 keer per jaar georganiseerd. Jij stapt in én uit wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Van links naar rechts: Bart Jenezon, Vicky Fasten en Robert-Jan van Zessen

Trainers

Bart Jenezon is oprichter van 1nspiring Company. Bart heeft samen met een internationaal team van ervaren ondernemers een aanpak ontwikkeld om ideeën te vertalen naar de werkelijkheid. Het uitgangspunt daarbij is ondernemerschap voor jou zo simpel mogelijk te maken.

Robert-Jan van Zessen is als partner en aandeelhouder verbonden aan 1nspiring. Met een achtergrond bij Heineken en Douwe Egberts brengt hij veel ervaring mee en ondersteunt daarmee bedrijven/ondernemers in de optimale klant relatie.

Ook Vicky Fasten, de zakelijk adviseur van de BNO, is aanwezig. Vicky Fasten heeft ruime ervaring in het begeleiden van creatieve ondernemers. Ze weet als geen ander hoe de verschillende services van de BNO je kunnen helpen bij het realiseren van je ambities.

Tot slot zijn coaches Ernestien IdenburgRies Meertens en Pieter Jan Stokhof beschikbaar om jou te adviseren en verder te helpen.

Doelgroep

Ontwerpers, managers en partners bij bureaus die hun groei concreet handen en voeten willen geven, daarbij geholpen door experts op verschillende gebieden.

Kosten

BNO-leden: 198 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro  per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Aanmelden

Bezoek de workshop op 20 maart. Verken de mogelijkheden voor groei. Leg de basis om optimaal te presteren. En werk succesvol aan je next step.


Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.