BNO trainingen

BNO Next Step

 • 26 jun. 2020
  10:00 - 15:00
 • Online
 • Ondernemerschap
Deze training zal online plaatsvinden. We gebruiken de tool Zoom. Deze biedt voldoende mogelijkheden tot interactie met de trainer en de andere cursisten.

Je krijgt uiterlijk een week voor aanvang alle informatie toegestuurd. 
Heb je vragen? Neem dan contact op met academie@bno.nl.
"Een absolute aanrader! Alles ademt inspiratie. Vooral het delen van mijn ideeën en deze uitwisselen met anderen en experts, vond ik enorm waardevol. De dag levert je nieuwe inzichten, connecties en niet onbelangrijk, plezier op."

Klaar voor een nieuwe stap als ondernemer?

Maak dan kennis met de 1nspiring-methodiek. 1nspiring helpt ondernemers in het creëren van business en het realiseren van doelen. 

Samen met andere creatieve ondernemers en onder begeleiding van een aantal business coaches ga je aan de slag met jouw ambities en plannen. Door alle ideeën en gedachten hierover te structureren en deze te vertalen naar actie, krijg je grip op de toekomst van je onderneming. 
Deze praktische aanpak resulteert in een persoonlijk business actieplan dat ervoor zorgt dat jij jouw bedrijfsactiviteiten naar een nieuw niveau kunt brengen.
 

Programma

Het programma van deze training ziet er globaal als volgt uit:

 • 10.00 uur - inloop

 • 10.30 uur - kennismaking

 • 10.45 uur - introductie 1nspiring

 • 12.30 uur - lunchbreak

 • 13.00 uur - werken aan je persoonlijke business actieplan

 • 15.00 uur - afronden & einde

Tijdens deze training zijn er coaches aanwezig om jou van advies / feedback te voorzien, o.a. op het gebied van sales, aanbesteden, positionering en financiering.

Inspiratiedag: een plan voor succes

Het belooft een inspirerende dag maar bovenal een nuttige dag te worden waarin je gegarandeerd verder gebracht wordt. Dus ben je toe aan een nieuwe stap in het creatieve ondernemersbestaan? Heb je behoefte aan ondersteuning of advies? Of kan je gewoon wel even wat inspiratie gebruiken? Dan ben je bij ons deze dag helemaal op de juiste plek.

BNO Next Step wordt 3 keer per jaar georganiseerd. Jij stapt in én uit wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Van links naar rechts: Bart Jenezon, Vicky Fasten en Robert-Jan van Zessen

Trainers

Bart Jenezon is oprichter van 1nspiring Company. Bart heeft samen met een internationaal team van ervaren ondernemers een aanpak ontwikkeld om ideeën te vertalen naar de werkelijkheid. Het uitgangspunt daarbij is ondernemerschap voor jou zo simpel mogelijk te maken.

Robert-Jan van Zessen is als partner en aandeelhouder verbonden aan 1nspiring. Met een achtergrond bij Heineken en Douwe Egberts brengt hij veel ervaring mee en ondersteunt daarmee bedrijven/ondernemers in de optimale klant relatie.

Ook Vicky Fasten, de zakelijk adviseur van de BNO, is aanwezig. Vicky Fasten heeft ruime ervaring in het begeleiden van creatieve ondernemers. Ze weet als geen ander hoe de verschillende services van de BNO je kunnen helpen bij het realiseren van je ambities.

Coaches

Tijdens het event zijn er online ook BNO-coaches beschikbaar om jou te adviseren. Doorgewinterde professionals die jouw vak en de aard van je business kennen.

Ze kunnen je helpen met een gestructureerde aanpak van de operationele thema's (marketing, sales, organisatie en geld) en de strategische focus van jouw bureau (wie ben je, waar sta je voor, wat zijn je ambities en hoe realiseer je deze?).

Daarnaast kun je bij ze terecht voor bruikbare tools en inzichten die jouw praktijk direct verder helpen en beschikken ze over een breed scala aan cases, kengetallen en voorbeelden die je kunt relateren aan je eigen bureau.

Aan het einde van de dag weet je waar je bedrijf behoefte aan heeft, heb je kennis gemaakt met de coaches en kan je desgewenst direct doorpakken met een persoonlijk coachingstraject zodat je zelf de Next Step mogelijk maakt voor je bedrijf.

Doelgroep

Ontwerpers, managers en partners bij bureaus die hun groei concreet handen en voeten willen geven, daarbij geholpen door experts op verschillende gebieden.

Kosten

BNO-leden: 198 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro  per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten. 

Aanmelden

Verken de mogelijkheden voor groei. Krijg feedback. Leg de basis om optimaal te presteren. En werk succesvol aan je Next Step.


Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.