BNO trainingen

BNO Next Step

 • 20 mei 2021
  10:00 - 12:30
 • Online
 • Ondernemerschap
Deze bijeenkomsten vinden meerdere malen per jaar plaats zowel online als offline. Bekijk onze agenda voor alle data. N.B. de programma’s voor de online of offline sessies zijn verschillend.

Klaar voor een nieuwe stap als ondernemer?

Maak kennis met de 1nspiring-methodiek. 1nspiring helpt ondernemers in het creëren van business en het realiseren van doelen. Samen met andere creatieve ondernemers en onder begeleiding van een aantal business coaches ga je aan de slag met jouw ambities en plannen. Door alle ideeën en gedachten hierover te structureren en deze te vertalen naar actie, krijg je grip op de toekomst van je onderneming. Deze praktische aanpak resulteert in een persoonlijk business actieplan dat ervoor zorgt dat jij jouw bedrijfsactiviteiten naar een nieuw niveau kunt brengen.

Programma (online)

Het programma van deze training ziet er globaal als volgt uit:

 • 10.00 uur – start + kennismaking

 • 10.15 uur - introductie 1nspiring

 • 10.30 uur – werken aan je persoonlijke business actieplan

 • 11.15 uur - werken in subgroepen op thema’s

 • 12.00 uur – business actieplannen bespreken

 • 12.30 uur - einde

Gedurende de dag zijn mentoren en coaches beschikbaar om jou van advies/ feedback te voorzien, o.a. op het gebied van sales, marketing, positionering en financiering.

Inspiratiedag: een plan voor succes

Het belooft een inspirerende dag maar bovenal een nuttige dag te worden waarin je gegarandeerd verder gebracht wordt. Dus ben je toe aan een nieuwe stap in het creatieve ondernemersbestaan? Heb je behoefte aan ondersteuning of advies? Of kan je gewoon wel even wat inspiratie gebruiken? Dan ben je bij ons deze dag helemaal op de juiste plek.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Bart Jenezon en Vicky Fasten

Trainers

Bart Jenezon is oprichter van 1nspiring Company. Bart heeft samen met een internationaal team van ervaren ondernemers een aanpak ontwikkeld om ideeën te vertalen naar de werkelijkheid. Het uitgangspunt daarbij is ondernemerschap voor jou zo simpel mogelijk te maken.

Ook Vicky Fasten, de zakelijk adviseur van de BNO, is aanwezig. Vicky Fasten heeft ruime ervaring in het begeleiden van creatieve ondernemers. Ze weet als geen ander hoe de verschillende services van de BNO je kunnen helpen bij het realiseren van je ambities.

Tot slot zijn er coaches uit ons netwerk beschikbaar om jou te adviseren en verder te helpen.

Doelgroep

Ontwerpers, managers en partners bij bureaus die hun groei concreet handen en voeten willen geven, daarbij geholpen door experts op verschillende gebieden.

Deelnemers die eerder hebben meegedaan. Regelmatig sparren over de koers van je onderneming zorgt voor meer focus en inspiratie.

Kosten

BNO-leden: gratis
Niet-leden: 75 euro per persoon (ex. btw en transactiekosten).

Aanmelden

BNO-leden kunnen zich aanmelden via academie@bno.nl o.v.v. BNO NEXT STEP 20 mei. Vermeld in je e-mail ook je lidmaatschapsnummer.

Niet leden kunnen zich hier opgeven. 

Bijdrage studiekosten via werktuig PPO

Werkenden in de culturele en creatieve sectoren kunnen via Werktuig PPO een bijdrage aanvragen voor het mede financieren van hun professionele ontwikkeling. PPO staat open voor werknemers in loondienst en zzp'ers. 
De subsidie is ook inzetbaar voor verschillende onderdelen van de BNO Academie en dus ook voor deze training! 

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.