BNO trainingen

BNO Next Step (corona-editie)

 • 04 nov. 2020
  10:00 - 13:00
 • Online
 • Ondernemerschap
Deze training zal online plaatsvinden. We gebruiken de tool Zoom. Deze biedt voldoende mogelijkheden tot interactie met de trainer en de andere cursisten. Heb je vragen? Neem dan contact op met academie@bno.nl.
"Een absolute aanrader! Alles ademt inspiratie. Vooral het delen van mijn ideeën en deze uitwisselen met anderen en experts, vond ik enorm waardevol. De dag levert je nieuwe inzichten, connecties en niet onbelangrijk, plezier op."

Hoe nu verder? De gevolgen van de corona-maatregelen zijn enorm. Sommige ontwerpbureaus moeten inkrimpen anderen juist uitbreiden en de kleine zelfstandigen maken in korte tijd kennis met nieuwe markten en klanten. Veel ondernemers kijken opnieuw naar hun bedrijfsmodel en organisatie. Wat kan ik behouden en wat moet anders. Wat is de Next Step?

Om jullie zoveel mogelijk te ondersteunen kunnen BNO-leden gratis deelnemen aan deze training. Maak kennis met de 1nspiring-methodiek en herpak je focus en inspiratie. Samen met andere creatieve ondernemers en onder begeleiding van een aantal business coaches ga je aan de slag met jouw ambities en plannen.

Door alle ideeën en gedachten hierover te structureren en deze te vertalen naar actie, krijg je grip op de toekomst van je onderneming.

We gaan met elkaar onzekerheden naar kansen en mogelijkheden omzetten, nadenken over nieuwe klanten, financiering en werken aan een toekomstgericht plan.
 

Deze praktische aanpak resulteert in een persoonlijk business actieplan dat ervoor zorgt dat jij jouw bedrijfsactiviteiten naar een nieuw niveau kunt brengen. Aan het einde van de bijeenkomst heb je een duidelijk beeld van je plan en de mogelijk vervolgstappen die je kan nemen met een coach of ander vervolgprogramma.

BNO Next Step heeft als doel om in korte tijd focus en inspiratie te krijgen. Heb je eerder al deelgenomen aan een sessie? Dan ben je weer van harte uitgenodigd en zal je ervaren dat het herhalen van focus-en inspiratiesessies je verder brengt.

Programma

Het programma van deze training ziet er globaal als volgt uit:

 • 10.00 uur – Start & Check-in

 • 10.20 uur – Corona en ondernemen – panel discussie met o.a. Arne van Oosterom van DesignThinkers Academy.

 • 10.45 uur – 1nspiring theorie & aanpak

 • 11.00 uur – Canvas sessie

 • 11.40 uur – Feedback & reflectie

 • 12:00 uur – Break-out room opdracht

 • 12:45 uur - Verdieping & precentaties

 • 13:00 uur afsluiting

Tijdens deze training zijn er coaches aanwezig om jou van advies / feedback te voorzien, o.a. op het gebied van sales, aanbesteden, positionering en financiering.

Inspiratiedag: een plan voor succes

Het belooft een inspirerende dag maar bovenal een nuttige dag te worden waarin je gegarandeerd verder gebracht wordt. Dus ben je toe aan een nieuwe stap in het creatieve ondernemersbestaan? Heb je behoefte aan ondersteuning of advies? Of kan je gewoon wel even wat inspiratie gebruiken? Dan ben je bij ons deze dag helemaal op de juiste plek.

BNO Next Step wordt 3 keer per jaar georganiseerd. Jij stapt in én uit wanneer jij daar behoefte aan hebt

Odoo CMS - een grote afbeelding

Van links naar rechts: Bart Jenezon, Vicky Fasten en Andre Bolland

Trainers

Bart Jenezon is oprichter van 1nspiring Company. Bart heeft samen met een internationaal team van ervaren ondernemers een aanpak ontwikkeld om ideeën te vertalen naar de werkelijkheid. Het uitgangspunt daarbij is ondernemerschap voor jou zo simpel mogelijk te maken.

Andre Bolland, partner en aandeelhouder maar bovenal innovatiespecialist en doet mee als trainer en coach. 

Ook Vicky Fasten, de zakelijk adviseur van de BNO, is aanwezig. Vicky Fasten heeft ruime ervaring in het begeleiden van creatieve ondernemers. Ze weet als geen ander hoe de verschillende services van de BNO je kunnen helpen bij het realiseren van je ambities.

Coaches

Tijdens het event zijn er online ook BNO-coaches beschikbaar om jou te adviseren. Doorgewinterde professionals die jouw vak en de aard van je business kennen.

Ze kunnen je helpen met een gestructureerde aanpak van de operationele thema's (marketing, sales, organisatie en geld) en de strategische focus van jouw bureau (wie ben je, waar sta je voor, wat zijn je ambities en hoe realiseer je deze?).

Daarnaast kun je bij ze terecht voor bruikbare tools en inzichten die jouw praktijk direct verder helpen en beschikken ze over een breed scala aan cases, kengetallen en voorbeelden die je kunt relateren aan je eigen bureau.

Aan het einde van de dag weet je waar je bedrijf behoefte aan heeft, heb je kennis gemaakt met de coaches en kan je desgewenst direct doorpakken met een persoonlijk coachingstraject zodat je zelf de Next Step mogelijk maakt voor je bedrijf.

Doelgroep

Ontwerpers, managers en partners bij bureaus die hun groei concreet handen en voeten willen geven, daarbij geholpen door experts op verschillende gebieden.

Kosten

BNO-leden: Gratis
Niet-leden: 250 euro

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten. 

Aanmelden

Verken de mogelijkheden voor groei. Krijg feedback. Leg de basis om optimaal te presteren. En werk succesvol aan je Next Step.


Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.