#Trainingen

BNO Start crash course: All Eyes on You

12.10.2023 - 26.10.2023


09.30 - 16.30


Verschillende locaties


Tijdens deze drie masterclassdagen word je begeleid door projectmanager Dewi van de Klomp, communicatiemanager Sophie Tijssen, netwerk- en LinkedIn-expert Corine van Dijk en marketingexpert Marlou van Gennep.

Zij zullen je helpen om je vaardigheden op het gebied van marketing, netwerken, acquireren en positioneren te verbeteren. Investeer in jezelf en leer hoe je op jouw authentieke manier zichtbaar kunt zijn.

De course bestaat uit 5 workshops en vindt plaats in het najaar. De voertaal is Nederlands.

BNO Start 2022 | Fotograaf: Tim Meijer

Data


Datum: 12.10.2023

Masterclass 1: Open de deur naar creatief succes

09.30 - 11.30 uur

Tijdens een netwerkwandeling maken we kennis met elkaar, behandelen we de do’s en dont’s van netwerken en tonen we je hoe je op een oprechte manier verbinding kunt maken met potentiële klanten. 


Masterclass 2: De kunst van effectief communiceren

13.30 - 16.30 uur

Tijdens de tweede workshop richten we ons op het definiëren van jouw doelgroep en merkpositionering, zodat jij specifiek kunt zijn in je communicatie. We behandelen het belang van branding, het aanbod dat je biedt en het taalgebruik dat je hanteert om deze doelgroep te bereiken.


Datum 19.10.2023

Masterclass 3: Jouw creatieve visie in de spotlight 

09.30 - 12.30 uur

We delen inzichten en strategieën over het creëren van waardevolle content om je boodschap te verspreiden, het trekken van de aandacht van je publiek met een boeiend verhaal, en het vergroten van je zichtbaarheid door middel van design awards.


Masterclass 4: Boost je business op een beurs 

14.30 - 16.30 uur

Tijdens deze training leren we je hoe je een beurspresentatie kunt gebruiken om je bekendheid te vergroten, klantrelaties te versterken en feedback te ontvangen. We delen tips en tricks met je voor een effectieve voorbereiding, het leggen van contacten met bezoekers en het opvolgingsproces.


Datum: 26 oktober 2023

Masterclass 5: Online, gezien en verbonden 

13.30 - 16.30 uur

Je leert hoe je LinkedIn kunt gebruiken om je professionele netwerk te vergroten. We bespreken welke mogelijkheden dit platform biedt en geven je handige tips over hoe je jezelf extra kunt uitlichten binnen de LinkedIn-community.


Tot slot sluiten we op dag 3 de crash course af met het uitreiken van certificaten* en toost je samen met mede BNO Starters op jullie professionele successen.


* Bij volledige aanwezigheid ontvang je een certificaat van deelname.

BNO Start 2022 | Fotograaf: Tim Meijer

Voorwaarden

Deze crash course is onderdeel van het programma BNO Start. Deelname is gratis voor BNO-leden. Nog geen lid? Schrijf je dan nu in. 


Aanmelden

Meld je aan door een e-mail te sturen naar dewi@bno.nl o.v.v. aanmelding BNO Start crash course All Eyes on You. De deadline is 28 september 2023.