BNO events

BNO Utrecht - november 2018

  • 13 nov. 2018
    19:30 - 22:30
  • Kapitaal, Utrecht
    Paardenveld 1 , 3511 RC
  • Vrije vormgeving

Dinsdag 13 november organiseert BNO Utrecht weer een nieuwe bijeenkomst. Deze keer met presentaties van Just van Rossum, Thalia de Jong en Sanne Schuurman. Vanaf 19:30 uur ben je van harte welkom in Kapitaal!
  
Let op nieuw adres: Paardenveld 1 (1e verdieping parkeergarage).

Sanne Schuurman

Sanne Schuurman is een ontwerper met een voorliefde voor kleur en een zwak voor textiel. Ze is altijd op zoek naar nieuwe combinaties en mogelijkheden die toegepast kunnen worden in concrete producten. Sanne studeerde cum laude af
aan de Design Academy en heeft haar eigen ontwerppraktijk.Ook is Sanne één van de initiatiefnemers van het designcollectief Envisions; ‘het is fijn om in een collectief te werken; we kijken kritisch naar elkaars werk, kunnen elkaar helpen en inspireren en gaan samenwerkingen aan met (inter)nationale fabrikanten'.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Just van Rossum

Just van Rossum werkt op het gebied waar (typografisch) ontwerp en softwareontwikkeling samenkomen. Hij werkte samen met Erik van Blokland onder de naam LettError, onder andere aan "Beowolf", een zichzelf veranderend lettertype.

Meer recentelijk legde Just zich toe op het maken van geprogrammeerde animatieloops, en werkte hij samen met Hansje van Halem voor de huisstijl van het Lowlands festival. Just geeft les op de KABK in Den Haag.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Thalia de Jong

Thalia de Jong is een filmmaker. Als ze niet in haar filmstudio in Rotterdam is, of op een set in Amsterdam staat, vind je haar waarschijnlijk op de kinderboerderij. Daar duwt ze krampachtig een kleuter opzij om nóg dichter bij de cavia’s te kunnen komen. Want inspiratie is overal, maar vooral daar waar kinderen huilen en knaagdieren wonen.Thalia studeerde aan de Design Academy en haar liefde voor vormgeving is duidelijk zichtbaar in haar humoristische films waarmee ze haar onderwerpen op een zo eenvoudige manier in de schijnwerpers zet. Ze regisseerde onder andere commercials voor Hema, Hans Brinker Budget Hotel, de Belastingdienst en Ellis Faas Cosmetics.

 
 

Kapitaal

Kapitaal is een open studio voor zeefdruk, ets en riso. Een plek voor printfreaks en opkomend beeldend talent. Met een programma vol exposities, lezingen en muziek verzorgen Carlien en Ramon een sfeervolle plek waar ambacht, design en pop-cultuur samenkomen. 

Tickets

Toegang: BNO-leden gratis, niet-leden 5 euro, studenten 3 euro.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.