BNO events

BNO Utrecht - september 2018

  • 11 sep. 2018
    20:00 - 22:00
  • Kapitaal, Utrecht
    Paardenveld 1 , 3511 RC

Dinsdag 11 september start BNO Utrecht weer met een nieuwe serie avonden met inspirerende lezingen. Een nieuw seizoen vanaf een nieuwe locatie. De eerste editie presenteren we het nieuwe Kapitaal en zijn er presentaties van studio de Ronners en Rolf Bruggink. Vanaf 19:30 uur ben je van harte welkom in Kapitaal.

L
et op nieuw adres: Paardenveld 1 (1e verdieping parkeergarage).

Rolf Bruggink

Rolf Bruggink volgde een opleiding aan de Faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en studeerde af in architectuur en stedenbouw. Vrijwel direct na zijn afstuderen begon hij zijn eigen bureau voor architectuur in de stad Utrecht, waar hij al tijdens zijn studie woonde. 

Rolf richtte in 2009 Studio Rolf.fr op om zich volledig te kunnen richten op het ontwerpen van meubels en producten. Zijn ontwerpen zijn een symbiose tussen bestaande en nieuw toegevoegde elementen, onderdelen en materialen.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Studio de Ronners

Studio de Ronners is opgericht door de broers Arwen en Matthijs Ronner. Zij blinken uit in het neerzetten van merken, identiteiten en campagnes. Zij werken vooral vanuit de studio in de Rotterdamse Fruithaven. Maar ook beschikken ze over een mooie plek in de stad Groningen. Vanuit beide locaties werken ze voor culturele instellingen, (semi)overheden, commerciële organisaties, start-ups en ideële doelen. 

Kapitaal

Kapitaal is een open studio voor zeefdruk, ets en riso. Een plek voor printfreaks en opkomend beeldend talent. Met een programma vol exposities, lezingen en muziek verzorgen Carlien en Ramon een sfeervolle plek waar ambacht, design en pop-cultuur samenkomen. 

Tickets

Toegang: BNO-leden gratis, niet-leden 5 euro, studenten 3 euro.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.