#Undefined

BNO Zomerborrel en algemene ledenvergadering

11.07.2018


16.00 - 19.00


Fenix House, Paul Nijghkade 19DD, 3072AN, Rotterdam


Odoo CMS - een grote afbeelding

Op een prachtige plek aan de Maas in Rotterdam – Fenixhouse, natuurlijk met buitenterras – vindt dit jaar de BNO Zomerborrel plaats. Tijdens de zomerborrel nemen wij feestelijk afscheid van voorzitter Timo de Rijk en penningmeester Pieter Vos omdat hun bestuurstermijn erop zit. 

Algemeen Bestuur


Voorafgaand is er een ultrakorte algemene ledenvergadering, met als belangrijkste agendapunt het voorstel van het Algemeen Bestuur om Herbert Seevinck (directeur / eigenaar van ontwerpbureau Mijksenaar) te benoemen als nieuwe voorzitter van de BNO. Sanne Kistemaker (algemeen directeur Muzus) wordt voorgedragen als lid van het Algemeen Bestuur van de BNO. 


RSVP

Aanmelden voor dit event kan hier via Eventbrite.


Programma

16:00-16:30 ontvangst

16:30-17:00 algemene ledenvergadering (alleen voor BNO-leden)

17:00-19:00 BNO Zomerborrel


Agenda algemene ledenvergadering

  • Opening

  • Mededelingen en ingekomen stukken

  • Verslag algemene ledenvergadering 21 februari 2018 (zie download)

  • Voordrachten Algemeen Bestuur: Voorzitter Algemeen Bestuur: Herbert Seevinck (download, zie onder), Lid Algemeen Bestuur: Sanne Kistemaker (download, zie onder).

  • Rondvraag

  • Sluiting


Aanvullingen

Leden die aanvullende agendapunten willen aandragen wordt verzocht dat tot uiterlijk 48 uur vóór aanvang van de vergadering schriftelijk te doen. Met betrekking tot de voordracht van nieuwe leden voor het Algemeen Bestuur: leden kunnen tot 48 uur voor aanvang van de vergadering schriftelijk een andere voordracht indienen, mits deze schriftelijk wordt ondersteund door ten minste drie andere leden.

Bijbehorende stukken algemene ledenvergadering

Hieronder zijn de bijbehorende stukken te downloaden. Ontvang je ze liever per post, neem dan contact op met de BNO via info@bno.nl of 020-6244748.