BNO events

BNO Zuid - 20 Seats: Cor Unum Keramiek

  • 08 nov. 2018
    15:30 - 18:00
  • 's-Hertogenbosch
    Vughterstraat 270 , 5211 GR
  • Vrije vormgeving

BNO Zuid vervolgt de reeks bijzondere ontmoetingen met Zuid-Nederlandse ontwerpers met een bezoek aan Cor Unum Contemporary Caramics. 

Op zoek naar de grenzen van het keramisch ambacht

Cor Unum (=een van hart) is een uniek keramisch productiehuis dat samen met ontwerpers, architecten en beeldend kunstenaars, nieuwe designs ontwikkelt en produceert.

Bij Cor Unum zien ze het als een missie om, op basis van duurzaamheid, innovatie en samenwerking, de ontwerper steeds weer uit te dagen de grenzen van het keramisch ambacht op te zoeken.

Op 8 november leidt Lotte Landsheer ons ’s middags rond door de splinternieuwe werkplaats in bedrijf, vertelt ze over de samenwerking met de ontwerpers en toont ze ons de bijzondere collectie van tastbare eindproducten.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Tickets & aanmelden

BNO-leden hebben gratis toegang tot dit event en hebben voorrang bij inschrijving. Niet-leden betalen 5 euro entree. De tickets zijn inclusief een hapje en een drankje.

Schrijf je via bnozuidwest@bno.nl snel in want het aantal plaatsen is beperkt: 20 Seats.

Diner

Na afloop is het mogelijk om, op eigen kosten, een hapje te eten in het naastgelegen restaurant Garage Pompen & Verlouw. Graag zelf reserveren.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.