BNO events

BNO Zuid - 20 Seats: Océ

  • 22 mrt. 2019
    14:00 - 17:00
  • Océ Customer Experience Center, Venlo
    Sint Urbanusweg 17 (ingang 35)
  • Grafisch ontwerp

BNO Zuid vervolgt de reeks bijzondere ontmoetingen met een bezoek aan de afdeling design van Océ in Venlo.

De medewerkers van Océ design, die onderdeel uitmaken van Océ's hoogtechnologische ‘research & development’ omgeving, vertellen over hun rol als ontwerper. Wat zijn de uitdagingen? Waar liggen de beperkingen? Met aansluitende demonstraties van voorbeeldproducten zullen zij het verhaal tastbaar maken.

De presentatie is in het Engels.

Als afsluiting wordt er natuurlijk een drankje en een hapje geserveerd.

‘Consistent, beautiful and easy to grasp’

Océ, opgericht in 1877, kent een lange traditie op het gebied van hoogtechnologische print-oplossingen. Als onderdeel van het Canon-concern is Océ uitgegroeid tot een van de belangrijkste innovatiecentra, met name op het gebied van inktjet-technologie.

Océ design is een integraal onderdeel van deze hoogtechnologische Research & Development omgeving. Het ontwerpteam is verantwoordelijk voor het ontwerp en gebruiksgemak van de hele keten Océ-producten: hardware, software, apps en verpakking.

De ontwerpfilosofie van Océ is het implementeren van consistent, gebruiksvriendelijk ontwerp voor alle producten. Daarmee hebben ze inmiddels al de nodige prijzen in de wacht gesleept.


Odoo CMS - een grote afbeelding

Tickets & aanmelden

BNO-leden hebben gratis toegang tot dit event en hebben voorrang bij inschrijving. Niet-leden betalen 5 euro entree bij binnenkomst (cash of pin). De tickets zijn inclusief een hapje en een drankje.

Inloop 14.00 uur / aanvang 14:30 uur / afsluiting 17:00 uur 

Schrijf je via bnozuidwest@bno.nl snel in want het aantal plaatsen is beperkt: 20 Seats.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.