#Events

BNO Zwolle #13

12.02.2020


19.30 - 22.30


Theatergroep de Jonge Honden, Westerlaan 9, 8011CA, Perrontheater, Zwolle


Woensdag 12 februari vindt de 13de BNO Zwolle Avond plaats met illustrator Mark Janssen en design director Massimo Meijer (Superhero Cheesecake).

Mark Janssen

Mark Janssen studeerde aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Na zijn afstuderen in 1997 vestigde hij zich als fulltime illustrator in Valkenburg a/d Geul, waar hij een atelier aan huis heeft.

Mark maakt illustraties voor zowel kinder- als prentenboeken. Vanaf zijn eerste kinderboek Mijn vriend de sjeik van Ulf Stark (Lemniscaat 1997) tot aan 2018, werkte hij aan 450 kinder- en prentenboeken voor Nederlandse, Belgische en Chinese uitgeverijen. Heel wat van zijn boeken vonden reeds hun weg naar het buitenland en werden vertaald in meer dan 10 talen.

In 2016 startte Mark succesvol met een nieuw oeuvre; het eigen prentenboek. 'Niets gebeurd' werd door de pers lovend onthaald. Daarna volgden 'Dino's bestaan niet' (2017) en 'Eiland' (2018).

Odoo CMS - een grote afbeelding

Massimo Meijer

Massimo is Design Director bij een boutique creative studio genaamd Superhero Cheesecake. Door emotie aan het werk toe te voegen en oog voor detail zorgt hij voor authentieke merkbelevingen.

Naast zijn werk is hij een voorvechter voor diversiteit op de werkvloer. In zijn presentatie vertelt hij over wat diversiteit kan toevoegen voor je bedrijf en het belang om daar doelbewust mee bezig te zijn.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Route

Het Perrontheater bevindt zich op een paar minuten lopen vanaf het station. Kom je met de auto? Bij de CityPost op Westerlaan 51 is een parkeerplaats.

Tickets

De toegang voor BNO-leden is gratis, niet-leden betalen 5 euro. Je kunt pinnen.