BNO events

BNO Zwolle #9

  • 17 okt. 2018
    19:45 - 22:00
  • Perrontheater, Zwolle
    Westerlaan 9 , 8011CA
  • Illustratie , Web- & app-design

Woensdag 17 oktober 2018 vindt de 9e BNO Zwolle Avond plaats. Sprekers zijn dit keer full-service ontwerpbureau Studio Naam en illustrator Sterre Hendriks.

Sprekers

Studio Naam is een full-service ontwerpbureau gevestigd in Utrecht. Opgericht in 2011 als een kleine, op hechte samenwerking gerichte ontwerpstudio en over de afgelopen jaren uitgegroeid tot een full-service design studio in het hartje van Utrecht. Hun visie: Ontwerp moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar vooral gedreven worden door een gezonde balans tussen toegankelijkheid, aantrekkelijkheid en functionaliteit.

Tijdens de aankomende BNO avond gaat Naam vertellen over hoe hun hechte samenwerking leidt tot verfrissende interactieve belevingen en inspirerende merken.

Odoo CMS - een grote afbeelding

De tweede spreker is illustrator en app maker Sterre Hendriks van Studio Brun en Wild Ventures. De grootste inspiratiebron van Sterre is de natuur, een thema dat zowel in haar werk als dagelijks leven centraal staat. In haar illustraties spelen hertjes, dennenbomen en vogels een hoofdrol, en haar mindfulness gerelateerde natuur apps helpen over de hele wereld mensen meer te connecten met de natuur.

Eerder dit jaar reisde ze met man met man en baby vijf maanden de wereld rond, op zoek naar inspiratie en de mooiste outdoor avonturen. Tijdens de volgende BNO avond geeft ze een inkijkje in haar werk en leven waarin de natuur verweven is.


Odoo CMS - een grote afbeelding

Route

Het Perrontheater bevindt zich op een paar minuten lopen vanaf het station. Kom je met de auto? Bij de CityPost op Westerlaan 51 is een parkeerplaats.

Tickets

De toegang voor BNO-leden is gratis, niet-leden betalen 5 euro. Je kunt pinnen.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.