Bring it on!

  • 28 mrt. 2019
    13:30 - 18:00
  • Schouwburg Rotterdam
    Schouwburgplein 25 , 3012 CL

Na een succesvolle eerste editie afgelopen jaar, organiseert het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie op donderdag 28 maart opnieuw Bring it on!, een open dag waarop het fonds de ontwerpende sector samenbrengt en in gesprek gaat over ambities, ontwerpideeën en maatschappelijke impact.  

Odoo CMS - een grote afbeelding

Ontwerpers, makers, talenten en instellingen laten zien wat de subsidie die zij ontvingen voor hen heeft betekend en samen bediscussiëren we nieuwe ontwikkelingen.

In een afwisselend programma staan de thema's professionalisering, samenwerking en talentontwikkeling centraal.  

Ook worden er een aantal nieuwe open oproepen en regelingen gelanceerd.

Speeddates (met o.a. BNO)

Tijdens het event kun je deelnemen aan speeddates met interessante spelers uit het ontwerpveld (14.30 - 15.30 uur en 16.30 - 17.30 uur).

Vanuit de BNO is Gert Gerrits aanwezig. Hij praat je bij over het opzetten van een praktijk; marketing voor ontwerpers (inclusief hoe je met je portfolio potentiële opdrachtgevers kunt benaderen) en alles over illustratie, datavisualisatie en auteursrecht.    

Naast de reguliere prijzen is er een Best of Show Award voor het ontwerp dat de andere winnaars overtreft, en een Jury Prize voor de case die het beste laat zien wat design kan betekenen voor mens, merken en maatschappij. Ook wordt de European Design Agency of the Year onthuld.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.